Şimdi Ara

[SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı
    Kutulu güvenlik etiketi üzerinde içi açılmamış argb li Sapphire Nitro+ 16gb ekran kartı forumda daha önce rtx 3070 ve oyun hesapları sattım ref mevcuttur [SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı [SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı [SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı [SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı [SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı [SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı [SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı [SATILDI] Sapphire Nitro+ 16Gb RX 6900XT Ekran Kartı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 12900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam kutulu ve faturalı garantisi bitmiş 6600 ile takas düşünür küsünüz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4750 civarı 6600xt temin edebiliyorum,6600 ün üzerine ne kadar vermeyi teklif ediyorsunuz hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel

• parraking kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam dediğiniz fiyatlara temiz biraz zor olur, 12.500e 13 ay garantili aldım üzerine 6.750 vererek, iyi satışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz fiyata da normalde çok zor hem 5750 ye garantisi bitmiş 6600 ü çok iyi takaslamışsınız sıfırı bile 7500 civarına düsebiliyor, hemde 13 ay garantili 6900xt yi 12500 e denk getirmişsiniz bu yazdıklarınız doğruysa satan arkadaş ya çok saf yada zengin umrunda değil sanırım dediğiniz fiyatlara garantili satan hiç görmedim hayırlı olsun diyelim

• Forum dışında satıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.