Şimdi Ara

SAPPHİRE NİTRO+ RX580 256 BİT 8GB EKRAN GİTME RESET SORUNU ACİL YARDIM EDER MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ANAKART: ASUS H170 PRO GAMİNG
    İŞLEMCİ: İNTEL İ5-7500 3.40GHZ
    E.KARTI: SAPPHİRE NİTRO+ RX580 256BİT 8GB OC
    RAM: DDR4 8GBX2 SLOT RAM
    POWER: RAİDMAX 1200WATT 80+GOLD
    DEPOLAMA: SAMSUNG 860 EVO 256GB SSD

SİSTEMİMİN ÖZELLİKLERİ BELİRTTİĞİM GİBİ
    YENİ ALDIĞIM EKRAN KARTINI KULLANIRKEN OYUNLARDA EKRAN GİDİYOR PC BİRAZ BEKLEDİKTEN SON RESET ATIP TEKRAR AÇILIYOR
    BAZEN PUBG OYNARKEN HİÇBİR SORUN OLMUYOR VE OYUNDAN ÇIK SEÇENEĞİNE TIKLADIĞIM ANDA EKRAN GİDİYOR AMA ÇOĞUNLUKLA OYUN OYNARKENYAPIYOR EKRAN KARTININ GPU KULLANIMI SABİT BİR ŞEKİLDE YÜKÜ ALMIYOR %95 %50 %3 %0 OLMAKTADIR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.SAPPHİRE NİTRO+ RX580 256 BİT 8GB EKRAN GİTME RESET SORUNU ACİL YARDIM EDER MİSİNİZ?

SAPPHİRE NİTRO+ RX580 256 BİT 8GB EKRAN GİTME RESET SORUNU ACİL YARDIM EDER MİSİNİZ?SAPPHİRE NİTRO+ RX580 256 BİT 8GB EKRAN GİTME RESET SORUNU ACİL YARDIM EDER MİSİNİZ?

• anakartın ob ekran kartı ile deneme şansın varmı?
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    şu anda ekran kartını kullanamıyorum diye zaten anakart hdmi girişine bağladım ordan kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Velikyz

şu anda ekran kartını kullanamıyorum diye zaten anakart hdmi girişine bağladım ordan kullanıyorum.
    aynı sorunu yaşıyormusun?
    yok hocam saatlerce kullansamda sorunu yaşamıyorum ama oyuna giremiyorum yüksek oyunlar olduğu için ekran kartı istiyor mecburen
  • quote:

yok hocam saatlerce kullansamda sorunu yaşamıyorum ama oyuna giremiyorum yüksek oyunlar olduğu için ekran kartı istiyor mecburen
    elinde farklı psu varsa onunla ekran kartını takıp dene derim.

ya ekran kartın yada psu sorunu gibi geliyor.
    PSU DEĞİŞTİRDİM AYNI DEVAM EDİYOR AYNI EKRAN KARTINI ARKADAŞTAN ALDIM DENEDİM GENE DEVAM ETTİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

PSU DEĞİŞTİRDİM AYNI DEVAM EDİYOR AYNI EKRAN KARTINI ARKADAŞTAN ALDIM DENEDİM GENE DEVAM ETTİ
    eski versiyon sürücüler ile deneme yapabilirmisin?
    birde senin ekran kartını arkadaşının sistemine takıp dene.

arkadaşının sisteminin özellikleri nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.