Şimdi Ara

Sapphire Pulse 5700 XT 3600TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanyada En büyük online satıcı Sapphire, XFX, Msi yi satmaya başladı ve Stoklarda mevcut. Fiyatı biraz olması gerekenin üzerinde. Suan Asus Strix ve PowerColor Stoklarda yok. PowerColor da sorun Fırtına dolayısıyla üretimde sıkıntı olmuş.

PowerColor Rx 5700 XT Red Devil gözüme kestirdim haftaya çıkmasını ümit ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powercoloru bende beğendim ama gelirmi türkiye ye bilemiyorum, Almanya da hangi site satıyor amazon.de fahiş fiyata var ama türkiye ye gelmiyor sapphire xt pulse lar.
  • Arkadaşlar sizce 2070 alıp geçeyim mi yoksa 5700 XT custom beklemeye devam mı edeyim ?

MSI RTX2070 Gaming Z --> 3281TL

Asus Rog Strix RTX2070 Gaming Advanced Edition --> 3486TL
  • DgknCtn D kullanıcısına yanıt
    Takipteyim bende aynı şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowbarG0d

Takipteyim bende aynı şekilde
    3500 TL ye Sapphire Pulse 5700 XT var bir yandanda onu mu alsam diye düşünüyorum ancak o fiyatı vermeye elim gitmiyor
    hangi sitede 3500 tl, referans modeli 2500 tl hepsiburada da
  • Aradaki 1000tl değmez. 5700 XT customlara 2900tl den fazla vermeye değmez kartın değeri 410 dolar. Şöyle satıcılara para kazandırmayın. Yurt dışından alın diyoruz hala 3500e kart alıyonuz 410 dolarlık kartı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

hangi sitede 3500 tl, referans modeli 2500 tl hepsiburada da
    Referans tasarım almamaya and içtim

Bilisimport.com
    SAPPHIRE PULSE RX5700XT 8G GDDR6 HDMI 11293-01-20G
    https://www.bilisimport.com/urun/sapphire-pulse-rx5700xt-8g-gddr6-hdmi-11293-01-20g

• quote:

Orijinalden alıntı: justGlocia

Aradaki 1000tl değmez. 5700 XT customlara 2900tl den fazla vermeye değmez kartın değeri 410 dolar. Şöyle satıcılara para kazandırmayın. Yurt dışından alın diyoruz hala 3500e kart alıyonuz 410 dolarlık kartı
    Hocam link bırakır mısın yurtdışı için
    Bu site güvenilir mi? Daha önce görmedim bu siteyi.
  • quote:

Bu site güvenilir mi? Daha önce görmedim bu siteyi.
    Bilgim yok malesef bi şey diyemiyorum

Bu kartı almamak için kendimi zor tutuyorum, rx 5700 xt beklemekten bir hal oldum

• quote:

https://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-rtx2070-gaming-z-8gb-256bit-gddr6-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-geforce-rtx-2070-gaming-z-8g-p-HBV00000EUOKX
    Bu kartı almamak için kendimi zor tutuyorum, rx 5700 xt beklemekten bir hal oldum
    Ben de aynı durumdayım ancak 28Ağustosta kargoda diyor daha kart bana gelmeden custom modeller piyasaya düşerse çıldırırım

Kart çok şekil ama rgb ışıklı felan albeni diyor resmen
  • quote:

Kart çok şekil ama rgb ışıklı felan albeni diyor resmen
    Öyle vallahi incelemeleri falan da fena değil ama 5700 XT karşılaştırmasını izleyince vazgeçebilirsin çok uçurum yok tabi ki
    link atarmısın hocam gaming z ile mi kıyaslamışlar bunun çekirdek hızı yüksek diğer modellere görede o yüzden soruyorum.
  • quote:

link atarmısın hocam gaming z ile mi kıyaslamışlar bunun çekirdek hızı yüksek diğer modellere görede o yüzden soruyorum.
    Genel incelemeden bahsettim hocam 2070 vs 5700 XT olarak
    Anladım Asus ROG Strix GeForce RTX 2070 Gaming Advanced Edition hepsiburada da stok bitti galiba kart 5 bine başka satıcıda gözüküyor
  • Akşama kadar överseniz kartı tabi kazık fiyat gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    kaç kart stokları varsa hemen bitiyor kampanya da biz napalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.