Şimdi Ara

Sapphire Pulse 5700 XT 3600TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabırlılıkla 5700 XT bekliyorum sistemimi tamamlamak için ve bu süreçte siteleri araştırıyorum. Az önce bir yerde stokta gördüm ve fiyatını görmemle şok oldum. 420$ çıkış fiyatı olan bir kart nasıl bu kadar yüksek kârla satılabilir? Bu fiyatlandırmalar nasıl yapılıyor?

Ürün linki:
    www.webdenal.com
    Sapphire 11293-01-20g Vga Rx5700xt 8g Gddr6 Hdmı-3dp Navı 2fan
    https://www.webdenal.com/sapphire-11293-01-20g-vga-rx5700xt-8g-gddr6-hdmi-3dp-navi-2fan_994924.html

• Keriz silkeleme operasyonu. Yoklama çekiyorlar. Almayın bu fiyatlara. En kötü gidin blower fanlı RX 5700 alın 2300 liraya. Takmayın bu kadar 70 dereceli sıcaklıkları. XT ile ahım şahım performans farkı da yok.
    Üstelik Sapphire Pulse modelinde kullanılan mosfetler blower fanlı olanlardan kötü.
  • Kart stoğa girdiği gibi bitiyor (amazonda) burada da fahiş fiyattan satılması gayet normal.

Acele etmeyin bu kartın 2900 olduğunu gördük. Custom kart max 3100-3200 olması lazım modele göre.
  • 3400e gitti. Pahali bu.
  • amazon.de den alırsınız ağustos sonu 2800-2900tl ye türkiyeden almayın. 2 yıl garantiside var. Burdan almanın hiç bi mantığı yok. Bekleyecek zamanı olmayanları bilemem ama max 2 haftada gelir zaten almanyadan.
  • Ben gigabyte 3 fanlıyı alacam amazondan 2.800tl olur en fazla
  • Kartların çıkışı doların yükselmesine denk gelmese daha ekonomik olucaktı bizler için
  • biz pahalli bu fiyattan alinmaz dedikce 200 lira daha koyuyolar ustune herseferinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemartes -- 20 Ağustos 2019; 19:22:26 >
  • Fiyatlar böyle giderse 2070 alıp geçerim
  • Xt varken 2070 o parayi vermem ama yinede zevk meselesi:)
  • 5800 serisi ile her şey rayına oturacak 550 dolara rtx 2080ti seviyesi kart alınacak
  • 2999 tlden 1 lira fazlasını vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

2999 tlden 1 lira fazlasını vermeyin
    Keşke o fiyata olsa hemen alırım hocam bakalım en uygununu bekliyorum
  • Keriz silkeleme operasyonu. Yoklama çekiyorlar. Almayın bu fiyatlara. En kötü gidin blower fanlı RX 5700 alın 2300 liraya. Takmayın bu kadar 70 dereceli sıcaklıkları. XT ile ahım şahım performans farkı da yok.
    Üstelik Sapphire Pulse modelinde kullanılan mosfetler blower fanlı olanlardan kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 20 Ağustos 2019; 21:22:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Neil

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok güzel özetledin hocam teşekkürler bir hafta daha sıkayım dişimi yine düşmezse stoklara paraya kıyıp 2070 ya da 2070S alacağım..
  • 2 aydır kart bekliyoruz, yukkoda satılan referans model çok mu kötü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lnxintürevi

2 aydır kart bekliyoruz, yukkoda satılan referans model çok mu kötü ?
    Undervolt yaptın mı mis gibi kullanılır
  • katılıyorum

%60 undervolt yapsan %30 40 performans kaybediyorsun ve az çok 1050ti güç tüketimine yaklaşıyorsun

elinde geleceğe yönelik daha iyi bir kart bulunmuş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lnxintürevi

2 aydır kart bekliyoruz, yukkoda satılan referans model çok mu kötü ?
    Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik acil değil ise custom modeli beklemenizi tavsiye ederim ben öyle yapıyorum ne yazık ki
  • Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Amd sadece türkiyeye değil tüm ülkelere dagitim yapmakla meşgul almaya niyeti olan ama sabirsiz olan amd sistem kurmaz en başinda intel kurar keyfine bakar mecbur değil beklemeye bekletilmeye bunu amd değil asus msi gibi üreten firmalara yükleniceksin mail atip durucaksin bilgi alicaksin önerdigin kart 2070 4000-4200 civarinda 2070s 4900-5200tl arasi değişiyor alicaği kart xt 3200-3500 az para değil cebinden cikmiyo insanik namina amacimiz olan o kadar para vermesin aradaki fark ile anakart ram sogutucu kasa monitör e ekleyip daha üst düzey sistem kurabilir keyfimizden bekle demiyoruz 3700x 3800x şuan piyada fazlasiyla iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 20 Ağustos 2019; 22:18:4 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.