Şimdi Ara

Sapphire Pulse 5700 XT 3600TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3000TL e ye 2070 var. bukadar beklenicekse ve hakkaten sistem kart filan bekliyorsa sadece alinir dogrusu.
  • Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın.. benim bir arkadaş neredeyse 1 aydır ryzen 3900x işlemcisini arıyor hala bulamadı hiçbir yerde stok yok. Türkiye'ye ilk part sadece 20 adet gelmiş ve anında satılmış. bu avrupa da da böyle karaborsaya giren ülkeler var rezillik resmen
  • 3650tlden 410 dolarlık kart alınmaz. 2070s alırsınız o fiyata ve her türlü 5700xt den önde ve oc oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd artık fakir dostu falan değil bu kesin. 10 yılda bir doğru düzgün gpu yapar yapmaz fiyatları uçurdular
  • Alex5 kullanıcısına yanıt
    Adamlar 2300₺ ye Rx 5700 satıyor , 875₺ ye r5 2600 satıyor A320 anakarta 3700x takıp kullanabiliyorsun daha nabacaklar bedavamı dağıtsınlar birde Rx 570 gibi efsane var ona hiç değinmedim bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Bu aletlerin üretim bedeli 40-50$ değil mi? Amd niye İntel'e Nvidia'ya bakıp fiyat belirliyor? 2600'ün hakkı 110$ 3600'ün hakkı 150$. Kısa süre sonra bu fiyatlara inecek ve Amd kar etmeye devam edecek. Şimdi bana fiyatlar pahallı dediğim için kızanlar güle oynaya 150$'a 3600 alacak. 570 fakir dostu ama 5700ler aşırı fiyatlanmış. 5600-5500 de öyle olacak büyük ihtimalle. Amd zengine oynuyor artık. Benim gibi fakirler kim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Neil

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Biraz bekleyip 1000 lira az vermek varken neden daha güçsüz kartı daha pahallıya alsın insanlar. Hepiniz mi zengin oldunuz kardeşim Bir ben mi fakir kaldım
  • Referans model düşünen varsa 2790TL
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI RADEON™ RX 5700 XT 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-radeon-rx-5700-xt-8gb-gddr6-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti.html

• DgknCtn D kullanıcısına yanıt
    O paraya komple sistem kurmaya çalışanlar var aramızda hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex5

O paraya komple sistem kurmaya çalışanlar var aramızda hocam
    Doğrudur hocam herkesin imkanı bütçesi aynı değil ne yazık ki
  • Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Şehzade haklı tüm ülkelere dağıtım yapıyor. Sadece Türkiye'ye yapsa kartı cikardiklari zaman ülkeye düşerdi. Ayrıca nVidia seviciligide bu kadar olmaz artık aynı performansa 1500 lira daha fazla mı verecek aklını mi kaçırdın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alex5 kullanıcısına yanıt
    5000 veya 5500 mü hah k*çımdan guldum kafaniz nerde dünyaya geri dönün

• Şuanda neweg de satılmış kalmamış ama en fazla 3000 civarına geliyor vergisi ve kargosuyla.Türkiye çok pahalı.

• Steelo S kullanıcısına yanıt
    Amazon.de öneririm. Hem türkçe iletişim kuruyorlar hem de elektronik ürünlere 2 yıl garanti sağlıyorlar. Newegg’de garanti olayını bilmiyorum.

• Dünyada genel olarak arz cok az. 7nm chip üretim kapasite cok düşük deniliyor genel olarak 12nm üretimine göre. artık NVIDIA da 7nm e gecince karne ile alırız ekran kartını
  • Arkadaşlar valla bende size katılıyorum ama malum memleketimizin durumu budur. Ben 1 adet aldım kendime, eğer isteyen olursa şu an yardımcı olurum. Ertesi gün istanbul içi elden teslim edebilirim.
  • AMD sağolsun her günüm böyle geçiyor

Sapphire Pulse 5700 XT 3600TL
  • DgknCtn D kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aynı şekilde yurtiçi yurtdışı bütün alışveriş sitelerini yokluyorum sabahları
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowbarG0d

Aynen bende aynı şekilde yurtiçi yurtdışı bütün alışveriş sitelerini yokluyorum sabahları
    Stok görünce haberleşelim bari
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.