Şimdi Ara

Sapphire r7 260x ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar i3 540 3.07 cpu+asrock h55m-le pce 2.0 anakart 6 gb 1333 mhz ram olan sisteme r7 260x ekran kartı alsam uyar mı yada iyi performans alabilirmiyim yarcımcı olabilirseniz sevinirim.

• Uyar ve iyi performans alırsınız merak etmeyin. Bazı işlemciye yüklenen oyunlarda küçük sıkıntılar doğabilir, ama genel olarak çok memnun kalırsınız, aynı karta sahibim açıkçası çok oyun oynamam ama oynadığımda da üzmüyor beni. Kart şu an 346 TL ve çok pahalı, ben bu yaz vatandan 284 e almıştım, dolar falan arttı aslında ancak 300-310 tl falan olması gerekirdi. Biraz bekleyin, fiyat belki iner, boşuna ekstradan 40-50 tl vermeyin. İnmezse yapacak bir şey yok.
  • Sanki işlemci darboğaz yapar gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevaplarınız için abim benden habersiz almış kartı şimdi sen işlemci darboğaz yapar gibi diyince ikilimde kaldım peki başka önereceğiniz ekran kartları varmı?
  • do-re-mi D kullanıcısına yanıt
    Alınmışsa kullan gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    Güncel oyunlarda sıkıntı çıkarır mı batterfield 4 gibi oyunları oynamayı düşünüyorumda.Siparişi bugün vermiş daha.
  • do-re-mi D kullanıcısına yanıt
    Battlefield 4 De mantle var gayet iyi oynanır

Darboğaz denilen olay işlemcinin ekran kartına yetmemesidir ama mantle olan oyunlarda sorun olmaz. Eğer darboğaz yaşarsan da önemli değil sonuçta her türlü maksimum performans alacaksın işlemcine göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.