Şimdi Ara

Sapphire R9 280 dual x Dalgalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    z3 plus kasa
    corsair vs650
    r9 280 dual x
    intel i5 4590
    msi z97 pc mate
    8gb ram

Monitörüm eski monitör vga girişli karttada bildiğiniz üzere dvi hdmi var. dönüştürüm vardı.Vga dvi onunla kullanıyorum bugun watch dogs ve fifa 15 demoya girdim.bi dalgalanma var arkada.
    sorun nedir acaba kart mı sorunlu sizce?

• Aynı kartı bende aynı şekilde kullanıyordum. İlk taktığımda görüntüde dalgalanma yoktu fakat görüntü 90 lı yıllardan kalma gibiydi. Ne yapsam ne etsem düzeltemedim. Araştırdığımda bir forumda elemanın teki kablo ile oynayın yazmış aşağı yukarı oynadım karta giren kısmı ile sonrasında görüntü düzeldi. Muhtemelen kablo da bir sıkıntı vardı benimkinde. Sende bir oyna derim.
  • Aynı sorun benim 280'imde ve başka kullanıcılarda da mevcut. Ayrıca ani FPS düşüşleri de olabiliyor arada. Sanırım monitör ile kartın refresh-rate anlamında iyi anlaşamamasından kaynaklanıyor. Net bir bilgim yok ama monitörün 1080p 60hz olması etkiliyor diye düşünüyorum. Daha yüksek yenileme hızına sahip monitör alma zamanımız gelmiş olabilir, mesela 144hz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalgalanmayı topraklama olmayan prize baglıysa yapar. Bu yuzden prizin metal kısımlarına yanı fisin alt ve ust kısmına denk gelen yerleri elektrık bandıyla bantlarsanız bu sorun ortadan kalkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönusturucuden de kaynaklanıyor bu sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.