Şimdi Ara

Sapphire R9 280 Dual-X vs. GTX 760 Twin Frozr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba, ben sisteme ekran kartı yenilemesi yapacağım ve bütçem de maksimum 750 TL. (Buna bile zar zor çıkardım, daha yükseltip bunu al demezseniz sevinirim.) Adaylar konu başlığında da belli olduğu gibi Sapphire R9 280 Dual-X 384bit ve GTX 760 Twin Frozr 256bit. Benchmark sonuçlarına bakınca R9 280 evet bir kaç fps önde, fakat Nvidia'nın driver desteği ve teknolojileri beni nedense Nvidia almaya itiyor (TXAA, Physx, 3D Vision, G-Sync, Shadowplay.) AMD cephesinde ise Mantle mevcut fakat kullanım alanı belli oyunlarla kısıtlı. Soğutma konusunda ise iki kartın performansını da bildiğimi söyleyemem. Ben ciddi anlamda ikilemde kaldım ve birileri beni hangi kartı seçmem gerektiği konusunda aydınlatırsa çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

• Dostum gtx 760'ın 4gblık modelini kullanan biri olarak söylüyorum; r9 280 al. Novabilgisayarda 591 lira bir de. Hem daha fazla fps alıyor gtx 760 2gblık modellere göre 100 lira daha ucuz kafadan. Amd de geri kalmıyor; Raptr'ın yaptığı evolved gaming programı mevcut, shadowplay gibi video çekebiliyor. Geforce Experience kadar kullanışlı olmasa da kendini driver konusunda da geliştiriyor.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9849

Physx bir anlam ifade etmiyor açıkcası bunu da söylemem lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 29 Ağustos 2014; 4:23:54 >
  • 280x alınır o fiyata.
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-turboduo-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

yok ben o kadar veremem derseniz 280 alırsınız. 760 dan daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R7 265 Dual-X vs. Sapphire HD7850
    11 yıl önce açıldı
    Satılık Sapphire r9 280 dual
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.