Şimdi Ara

Sapphire R9 285 DUAL-X OC Tavsiye Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bu kartı almayı düşünüyorum fiyatı oldukça iyi durumda. Elimde FX X8 8320 işlemci, Xilence SPS-XP600 600w güç kaynağı ve N460GTX Cyclone ekran kartı var. Bütçem MAX. 700 tl. Sizin de tavsiye edebileceğiniz bir kart varsa onu da alabilirim. 2.el almayı düşünmüyorum bu yüzden lütfen 2.el tavsiye etmeyin. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

• K A Y A kullanıcısına yanıt
    Zaten şuanda piyasadaki en kral f/p kartı sapphire r9 285 dual-x onun için şuan almazsan pişman olabilirsin.Sistemin gayet yeterli sorun yaşamazsın.
    2 gb bellek dışında gayet güzel bir kart Windows 10 ile de bellek kullanımı daha verimli olduğundan bu da pek sorun çıkarmaz.
  • Ben de bu kart hakkında ciddi düşünüyorum malum. Fx6300 daha üstüne darboğaz yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı bugün almayı düşünürken her zamanki şansım tuttu! ve kartın fiyatı tekrar arttı şu an 774 tl olarak gözüküyor. Kart bu fiyatıyla hala alınabilir mi yoksa yakın performansa daha düşük fiyatlı kartlara mı bakmalıyım?
  • kardesim seninki de sansmis harbiden 773 lira diyor gece alsan olurmus.773 lira verdikten sonra da 2gb 285 alinmaz bu alinir sistemine de uyar ben kullaniyorum 8320 islemcide asus olanini.

794 diyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
  • Böyle şeyler hep başıma gelir zaten stokta kalmama fiyat artışları alıştım artık :) . Söylediğin kartı araştıracağım büyük ihtimalle de limitimi aşıp alırım. Alırsam tekrar kart hakkındaki görüşlerimi yazarım. Tavsiyen için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K A Y A

Böyle şeyler hep başıma gelir zaten stokta kalmama fiyat artışları alıştım artık :) . Söylediğin kartı araştıracağım büyük ihtimalle de limitimi aşıp alırım. Alırsam tekrar kart hakkındaki görüşlerimi yazarım. Tavsiyen için teşekkür ederim.

rica ederim belki boylesi daha hayirli olmustur 2gb yerine 4gb hani bilemiyoruz dx12 vram canavari mi olacak nasil olacak diye o yuzden bulunsun dx11 oyunlarinda da iyi olur.ben gosterdigim karti kullandim ama olur da alirsan baska birinden de goruslerini dinlemek isterim.
  • Ben tavsiye ederim, iyi bir kart.
  • Fiyatı tekrar yükselmiş.O fiyata Sapphire R9 380 alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 22 Ekim 2015; 20:43:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    harbiden ne şanş varmış 650 tl ye göre güzel kartda 767tl ye bu kart alınmaz ama
    bu saatden sonra alcaksan bunu alın
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html?srt=UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.