Şimdi Ara

sapphire r9 380x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese ben pazar gunu vatandan pc toplatacagim butun parcalarim hazir ekran kartim sapphire r9 380x olarak dusunuyorumda internette gezinirken bazi yazilimsal hatalarini oldugu sorunla karsilasan falan olmus sizce almalimiyim bu ekran kartini yoksa oneriniz varmi baska 980 tl dir fiyati bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette bakarsanız her ürünle ilgili sorun yaşayan vardır. Saphhire amd kartların en iyisini üretir ama önerim sisteminizi toplayın ama ekran kartını sonraya bırakın. 1 ay içerisinde amd rx480 çıkacak devamında rx470 rx460 vs. Rx480 Türkiyede 250 dolar civarında çıkacağı tahmin ediliyor. Hazır bütçeniz yetecektir ve performans 380xden çok daha iyi olacaktır.

• 380x şahsen kullaniyorum yasanilan sorun donanim kaynakli olmadigi surece sorun yok kart performans manasinda istenileni veriyor bf4 64 map lerde takılma drop vs hiçbir sekild kasma sorunum yok hatta oyuna muptela odum çıktım o derece singleplayer konusu zaten başarili sizi uzmez onu belirteyim tabi birde R400 serisi var bu durumu goz onune almak lazim 100-150 tl fazla verip 970 gecen 980 performans veren bir kart almakta var fiyatlandirma konusu tam bir karmasa olabilir ancak R300 sersinden ustun olacagi icin fiyati dogal olarak fazla olacaktir...

• R9 380X kullanıcısı olarak öneriyorum. Eğer bütçeniz kısıtlı ise beklemeninizin faydası olmaz çünkü çıkacak olan RX serisi 300 serisinden performanslı olacağından fiyatının da daha yüksek olması kaçınılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.