Şimdi Ara

SAPPHIRE RX 5600 XT - RYZEN 3600 - SPECTRIX 2X8 RGB - KOMPLE SİSTEM SIFIR AYARINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SAPPHIRE RX 5600 XT - RYZEN 3600 - SPECTRIX 2X8 RGB - KOMPLE SİSTEM SIFIR AYARINDA

Arkadaşlar sistemim sıfır ayarında topladıktan sonra çok az oyun oynandı içinde. Öğretmen olduğum için hiç vaktim olmuyor oymaya. Tez yazmam gerektiği içinde artık taşınabilir bir şeylere ihtiyacım var bu yüzden macbook pro alacağım için ölü fiyatına satışa koyuyorum. Gidip araştırırsanız sadece ekran kartını benim sattığım fiyata veriyorlar. Benim ekran kartımın sıfır ekran kartından tek farkı kasada takılı olması. Doğru düzgün oyun oynamadığım için ilk gün ne kadar ısınıyorsa şuanda o kadar ısınıyor. En zorlayıcı oyunlarda bile 60 dereceyi asla geçmiyor. Tabiki bu kasadaki parçaların kalitesiyle de ilgili bir şey. Benim sattığım kasanın benzerine 20 bin lira yazmışlar genelde bu fiyata sattığım için lütfen bana pazarlığa kalkışmayın. Net bir şekilde söylüyorum pazarlık yapmıyorum. Bunun dışında sistemimle ilgili her şeye ama her şeye kefilim en ufak bir problem yaşamazsınız. Sistemle ilgili parçalar şu şekildedir.

-AMD Ryzen 3600 İşlemci (Alınma Tarihi: 21/10/2020)

-Sapphire Pulse RX 5600XT Ekran Kartı (Bunun birkaç modeli var bendeki son çıkan en sorunsuz ve en güçlü versiyonu. Şimdiye kadar hiçbir oyunda o klasik amd sorunlarıyla karşılaşmadım (Bunu işlemciden sonra aldım kutusu kilerde olduğu için bakamıyorum alım tarihine ama vatan bilgisayardan alınmadır alırken kutu ve fatura vereceğim)

-Adata XPG Spectrix Elmas Kesim 16 GB 3200 Mhz RGB Ram (Yurtdışından Alındı Ortalama 1.5 Yıl Garantisi Var)

-Gigabyte B450 Aorus Elite AMD B450 Soket AM4 DDR4 3200(OC) Mhz ATX Gaming -Anakart(Oyuncu) (Yurtdışından Alındı Ortalama 1.5 Yıl Garantisi Var)

-Aerocool Air Frost 2 RGB İşlemci Soğutucu (Alınma Tarihi: 05/11/2020)

-Rampage 12 CM Double Ring Rainbow Fan (2Tane) - (Alınma Tarihi: 05/11/2020)

-Seagate Barracuda ST2000DM008 3.5'' 2 TB 7200 RPM 256 MB SATA 3 HDD (Alınma Tarihi: 22/10/2020)

-Sandisk Ultra 500 GB M2 SSD (Yurtdışından Aldım Bunu 1.5 Yıl Ortalama Garantisi Bulunmakta)

-MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa ( Alınma Tarihi: 30.10.2020 - İçinde 2 Adet Kendi RGB Fanı Bulunmaktadır 1 Tanede Normal RGB Olmayan Fanı Var - KASADA TOPLAM 4'Ü RGB OLMAK ÜZERE 5 FAN BULUNMAKTA)

-Cougar CGR-STX-700 700W 80+ 14cm Fan Power Supply (Alınma Tarihi: 25.10.2020)

YURTDIŞINDAN ALDIKLARIMI PARANTEZ İÇİNDE YAZDIM DİĞERLERİ YURTİÇİNDEN ALINMA TR GARANTİLİ. BEN YİNE KENDİMDE TÜM PARÇALARA KEFİLİM.

SAPPHIRE RX 5600 XT - RYZEN 3600 - SPECTRIX 2X8 RGB - KOMPLE SİSTEM SIFIR AYARINDA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• SATILDI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.