Şimdi Ara

sapphire rx 580 8gb pulse fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta modelini belirttiğim ekran kartını kullanıyorum. oyunda 73 dereceyi görüyor ve fanlar yüksek devirde dönüyor. Az önce oyundan çıktım yaklaşık 20 dk oldu sıcaklık 34 derece ve halen fanlar %55 de (sesi duyulur bi şekilde) dönüyor. ayrıca oyundayken çıkan sıcaklıktan masanın altı ısınıyor bacaklarım terliyo diyebilirim uzun zamandır masaüstü kullanmıyodum o yüzden bende de yanlış olabilir bu durum normal mi.

kasa nzxt s340

• Hocam saphirein arayüz programı yok mu ? Bende Asus rx580 kullanıyorum tweak2 ile modlar arasında rahatça geçiş yapabiliyorum istersem fanı 100 e çekiyorum gaming moda alırsam performansa göre çalışıyor . Ben genelde csgo oynuyorum kart 60 dereceyi geçmiyor lobiye döndüğümde 5 dakika beklesem kart buz gibi oluyor fan kapatıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire trixx ya da msi afterburn indirip kurun fan ayarını otomatiğe alın 50 derece altında (55de olabilir) fanlar kapanacaktır. Yani çoğu amd gpuda böyle bir özellik var eğer 580 pulse böyle bir özellik yok ise manuel olarak sıcaklığa göre devir hızlarını ayarlayıp gürültüden kurtulabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4GB RX 580 VS 8GB RX 570 ?
    5 yıl önce açıldı
    RX 580 6 PİN PSU SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.