Şimdi Ara

Sapphire rx 590 nitro+ se 8 gb vs msi gtx 1070 gaming x 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire RX 590 Nitro+ SE 8 GB vs MSI GTX 1070 Gaming X 8 GB

Yeni bir sistem toplayacağım.
    Anakart: Tomahawk
    İşlemci: Ryzen 5 2600x
    2×8(16) GB RAM
    128 GB SSD
    1 TB HDD
    650W PSU
    RX 590 ve GTX 1070 arasında kaldım. Eğer RX 590 alırsam sıfır alacağım ama GTX 1070 alırsam 2.el alacağım.
    Sıfır RX 590 (1800) TL 2.el GTX 1070 (2000)TL.
    Sizce hangisini almalıyım?
    Beni RX 590 ısınma problemi tedirgin ediyor.
    RX 590 220W, GTX 1070 160W güç tüketiyor. Bunları düşündüm mü zaten performans olarak da soğutma olarak da GTX 1070 ama 2. ele de güvenemiyorum. Dolandırıcı dolu, adam mining yapmıştır anlayamam ya da mining yaptıysa nasıl anlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmirKarakass -- 4 Şubat 2019; 13:35:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İkinci el GTX 1070 için o fiyat fazla. 1500 liradan fazla vermeyin ve GTX 1070 alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000tl civarına 0 vega56 alabilirsiniz. 1070ti performansında.

• emrekaya413 E kullanıcısına yanıt
    AMD almayı düşünmüyorum

• teknobiyotikde 2000 tl gtx 1070vardı kaldıysa bir bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmirKarakass

AMD almayı düşünmüyorum
    hocam rx 590 koyuyorsun kıyaslamaya, amd almam diyorsun.ikinci el 1070 forumda 1.500 tl civarında olanlar var onlara bak rx 590 gtx 1070 in dengi değil gtx 1070 %20-25 daha guclu.2000 tl ye cıktıktan sonra arkadasında dedigi gibi vega 56 guclu bir alternatif,2.100 tl civarına bulunabiliyor sıfırı.
  • AMD almicağıma zaten şimdi karar verdim bir kaç araştırma yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ ARMOR RX 580 8 GB MODELİ
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Lafı ağzımdan aldın :D

• gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Galax ve zotac ın gtx 1070 leri nasıl

• 590 alınmaz pahalı ve çok yakıyo performansı buna göre az, vega 56 fiyatı çok uygun değilse ve undervolt overclock bilmiyosanız alınmaz, 1070 hala performanslı ama sıfırı o fiyata alınmaz, 2060 alınabilir ama rtx performansı uzun vadede kesmez.
    İkinci el garantili 570 4gb uygun fiyata alınır yada sıfırı çok uyguna bulunursa alınabilir sonra naviler çıkınca piyasanın durumuna göre 5704gb'ı satıp(o vakit dolar artmış olsa bile 2. el piyasası da aynen artıyo çok bi kaybınız çok olmıycaktır) yeni kartınız alırsınız o vakte kadar 5704gb sizi fazlasıyla idare eder.
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Gtx 1070 le başladık rx 570 kadar düştük

• EmirKarakass E kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyata temiz garantili 1070 bulursanız alabilirsiniz tabiki. Fiyat performans açısından, birazda yeni kartlar falan gelicek buna göre yorum yaptım. Petrol kuyunuz varsa rtx 2080 ti alın tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 4 Şubat 2019; 15:0:46 >
  • Bir şey daha sorucam mining yapılmış ekran kartında performans düşermi

• Kartın biosu default hale getirilmişse performans düşmez ama garantide sorun olduğu konusunda bi yorum görmüştüm yorumda garantiye alınınca kartın kullanım süresine bakıyolarmış burdan mining yapıldığı anlaşılıyomuş ve garanti dışı kalıyomuş falal filan bu konuda tam emin değilim yani. Yakın zamanda mining yapılmış 2 küsür sene garantili 1080 almayı düşünüyodum başta bahsettiğim yorumu görünce almaktan vazgeçtim mining yapılmamış bi kart alsanız daha iyi olur alıcaksanızda garanti durumunu araştırın tam olarak emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 4 Şubat 2019; 15:20:58 >
    Garantiden mining yapıldığı anlaşılıyosa çok iyi.

Teşekkürler

Bu konuda tam emin değilim. İkinci el piyasasını gezerken mining yapılmamış kart satan(tabi mining kartlardan daha pahalıya satıyodu) satıcı belirtmişti.
  • Madde madde tekrar özetliyim

-Monitörünüz 1080p ise 800tl sıfır 570 satılıyo alın 1 sene sonra bunu satıp yeni karta geçin.

-Bütçeniz iyiyse yurt dışından kart alma imkanınız varsa yurtdışı garanti şartlarına da okeyseniz "uygun fiyatlı rtx 2060lar" diye bi başlık var orayı inceleyin uygun bulduğunuz 2060 alın.

-undervolt overclock yaparım diyosanız yine uygun fiyatlı sıfır vega 56 alın

-uygun fiyatlı(1500 den aşağı bi fiyat) temiz garantili 1070 buldum alayım diyosanız alın

-mining yapılmış kartın garatisinin sorun olmadığını öğrendim(?) çok uygun fiyata(2000 aşağısı) garantili 1080 kart buldum yada 1400tl aşağısı 1070 buldum alayım

umarım çok kafanızı karıştırmamışımdır her ne alırsanız size hayırlı olsun ve iyi günlerde kullanın sisteminiz gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dribblingmaster -- 4 Şubat 2019; 15:41:38 >
    Çok teşekkür ediyorum ama son bir şey daha sorucam monitörüm 1080p gtx 1070 uymazmı

144hz.se uyar hocam yağ gibi de akar. adaptive sync desteği de varsa nvidianın son driverlarından freesync aktif edebilirsiniz. 60hz. se monitörü değiştirin bence. Ben 144hz. monitörümü garantiye yolladım şuan eski 60hz. kullanıyorum gözlerim kan ağlıyor.
    Tamam teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.