Şimdi Ara

Sapphire RX VEGA 56 - 2.064 TL (KDV indirimi içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
9.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amazon'dan alırım diye düşünüyordum 75€(500₺) zam yapmışlar. Sokayım ya 2250 civarı da vermem yani. 1060'la devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Amazon'dan alırım diye düşünüyordum 75€(500₺) zam yapmışlar. Sokayım ya 2250 civarı da vermem yani. 1060'la devam.
    Dün kargoyla birlikte 270 euroya kadar düşmüştü linkini atmıştım keşke kaçırmasaydınız
  • Hocam düşünüyordum işte sizin attığınız linki görmüştüm. İşte incelemelere ısı değerlerine vs bi araştırıyordum. O ara da kartı kaça satarım diye araştırırken bir anda fiyat arttı. Keşke siparişi geçip ödemeyi yapmadan bekleseydim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Hocam düşünüyordum işte sizin attığınız linki görmüştüm. İşte incelemelere ısı değerlerine vs bi araştırıyordum. O ara da kartı kaça satarım diye araştırırken bir anda fiyat arttı. Keşke siparişi geçip ödemeyi yapmadan bekleseydim dedim.
    Birşey kaybetmiş sayılmazsınız yeni AMD GPU lar geldi.Hiç kartınız olmasa tamam ama GTX1060 hala mükemmel bir kart.
    https://arstechnica.com/gadgets/2019/06/amd-launches-navi-as-the-449-radeon-rx-5700-xt/

• quote:

Orijinalden alıntı: spyae

Birşey kaybetmiş sayılmazsınız yeni AMD GPU lar geldi.Hiç kartınız olmasa tamam ama GTX1060 hala mükemmel bir kart.
    https://arstechnica.com/gadgets/2019/06/amd-launches-navi-as-the-449-radeon-rx-5700-xt/

Alıntıları Göster
    Hocam 1060 evet güzel kartta. Ultra'da artık kıt kanat yetmeye başladı. Bazı oyunlarda zaman zaman fps düşüşleri yaşadıkça ya grafikten kısayım diyorum ya da ucuza kart bulursam değiştireyim diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.