Amazon'dan alırım diye düşünüyordum 75€(500₺) zam yapmışlar. Sokayım ya 2250 civarı da vermem yani. 1060'la devam.
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
Amazon'dan alırım diye düşünüyordum 75€(500₺) zam yapmışlar. Sokayım ya 2250 civarı da vermem yani. 1060'la devam.
Dün kargoyla birlikte 270 euroya kadar düşmüştü linkini atmıştım keşke kaçırmasaydınız
Hocam düşünüyordum işte sizin attığınız linki görmüştüm. İşte incelemelere ısı değerlerine vs bi araştırıyordum. O ara da kartı kaça satarım diye araştırırken bir anda fiyat arttı. Keşke siparişi geçip ödemeyi yapmadan bekleseydim dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
Hocam düşünüyordum işte sizin attığınız linki görmüştüm. İşte incelemelere ısı değerlerine vs bi araştırıyordum. O ara da kartı kaça satarım diye araştırırken bir anda fiyat arttı. Keşke siparişi geçip ödemeyi yapmadan bekleseydim dedim.
Hocam 1060 evet güzel kartta. Ultra'da artık kıt kanat yetmeye başladı. Bazı oyunlarda zaman zaman fps düşüşleri yaşadıkça ya grafikten kısayım diyorum ya da ucuza kart bulursam değiştireyim diyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme