Şimdi Ara

Sapphire RX VEGA 56 - 2.064 TL (KDV indirimi içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
9.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asus strix rtx 2060 alacaktım, kredi kartı bilgilerini girerken stok bitti. strix modeli çok istiyordum ancak fiyatı da uygun olunca vega 56'yı alıverdim. performans olarak bazı oyunlarda önde gözüküyor bazılarında ise arkasında. inşallah pişman olmam, geldiğinde ısı değerlerini falan paylaşırım unutmazsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

2.005 TL bu fiyatı hiç görmedi sanırım
    https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx-vega-56-pulse-radeon-oc-ekran-karti-11276-02-40g-p-HBV00000AV5WJ
    Msi vega 56 geçen sene 1999TL gördü HB de
  • Yeni kart tanıtıldığı için fiyatlar haliyle düştü.

Ben amazon üzerinden takip ediyordum.
    https://www.amazon.de/gp/product/B078KY9NJV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Kargo bedeli gümrük derken 272 Euro ya denk geldi türkiyenin garanti kapsamına güveni olmayan arkadaşlara duyurulur hem daha ucuz hem de garanti kapsamı olarak daha güvenilir.
  • 1060'tan Vega 56'ya terfi mi etsem yoksa 1060 ile grafik kısıp gittiği yere kadar devam mı etsem kararsızım. Vega 56 nın 2 sene Ultrada götürür mü 1080p'de şuan onu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

1060'tan Vega 56'ya terfi mi etsem yoksa 1060 ile grafik kısıp gittiği yere kadar devam mı etsem kararsızım. Vega 56 nın 2 sene Ultrada götürür mü 1080p'de şuan onu düşünüyorum.
    takıl kartınla 2 sene sonra 1080ti alırsın ikinci el bu rakamlara bulunur, 2 bini bankaya atsan 2 senede faizi ile 3000tl olur.

bilgisayar parçalarında 2. el almaktan korkmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

takıl kartınla 2 sene sonra 1080ti alırsın ikinci el bu rakamlara bulunur, 2 bini bankaya atsan 2 senede faizi ile 3000tl olur.

bilgisayar parçalarında 2. el almaktan korkmayın.

Alıntıları Göster
    Bu ülkede ikinci elden korkmak çok doğal düşüncesi bile korkutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Bu ülkede ikinci elden korkmak çok doğal düşüncesi bile korkutucu

Alıntıları Göster
    20 yıldır hiçbir parçamı sıfır almadım, testler belli deneyip görüp alacaksın orada çalışan mal senin evde bozulmaz birden.

neyse sana kolay gele madem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 14 Haziran 2019; 0:45:43 >
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon değil, gümrük gelince belli olur, ufak çaplı bir sürprize hazır olmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Satıcı direkt olarak amazon emin olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

1060'tan Vega 56'ya terfi mi etsem yoksa 1060 ile grafik kısıp gittiği yere kadar devam mı etsem kararsızım. Vega 56 nın 2 sene Ultrada götürür mü 1080p'de şuan onu düşünüyorum.
    GTX1060 1080p için çok iyi bir kart.1060'la devam edersen paran da cebinde kalır

Vega56 elektrik faturasına olumsuz yansır;PSU dan fazla güç çekeceği için sistem daha fazla ısınır.

Kısaca gtx1060'dan vazgeçme.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

GTX 1060 TDP 120 Watt

Vega56 TDP 210 Watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 14 Haziran 2019; 2:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

GTX1060 1080p için çok iyi bir kart.1060'la devam edersen paran da cebinde kalır

Vega56 elektrik faturasına olumsuz yansır;PSU dan fazla güç çekeceği için sistem daha fazla ısınır.

Kısaca gtx1060'dan vazgeçme.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

GTX 1060 TDP 120 Watt

Vega56 TDP 210 Watt

Alıntıları Göster
    Vega56 herturlu o fiyata alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat 1999 tl oldu
    Satıcı hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD yeni ekran kartlarını duyurunca, bende beklediğimi bulamayınca bakıyım vega fiyatlarına demiştim akakçeden, şansıma HB'de fiyatı görüp almıştım. Bu fiyata böyle bir kart bulmanız imkansız. GTX 1060 ile kıyas çok yanlış, benchmarklara bakılırsa vega 56 ile aradaki fark bariz, Vega 56 GTX 1070 seviyesinde hatta neredeyse GTX 1080 seviyesinde bir kart. Ayrıca Bu kartın Undervolt ile performansını çok yüksek seviyelere çıkartmak mümkün. Pişman olcağınız sanmıyorum alırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardockeldar -- 14 Haziran 2019; 9:59:30 >
  • kart geldi, benchmark ve oyunlarda 182w üzeri çekmedi. güzel bi fan curve ayarlarsanız aşırı serin çalışıyor kart. heroes of the storm oynarken 35 dereceydi

manuel ayarlama yaptığım için fanlar %29'dan aşağı düşmüyor. 64 dereceyi geçince %65 hızla dönmesi için ayarladım, 74 derecede ise %75 olarak seçtim. kart tam 64 derecede kalıyor fan ise %59 hızla dönüyor.
  • Vega anakonusunun başına yeni oyunlar ve güncel sürücülerle yapılmış test sonuçlarını biraraya getirip ekledim.

https://forum.donanimhaber.com/amd-rx-vega-ana-konu--136133136

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Haziran 2019; 23:1:52 >
  • Bu kartın olayını çözemedim, referans 2080 ayarında gibi duruyor ama çok değişik oyun performansı var :/
    Umarım nvidia/amd savaşı başlatmam :(
  • 700 watt psu ve bu ekran kartini siparis verip bir cilginlik yaptim hadi hayırlısı

• Halihazırda elimde r9 390x ve rtx2080 kullanan biri olarak amd kartların directx 12 oyunlarında daha stabil çalıştığını söyleyebilirim.

• bende almayı düşünüyorum da elimde gtx 1050ti var, onu satıcam yalnız sorum şu olucak ram 8 gb, ve işlemci ryzen 2600 sizce kaldırır mı bu sistem?
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Yabancı kaynaklarda bayağı bir sistem düz 2600+vega56 lı :/ PSU nuz 600gold/650bronze civarı ise sorun yaşamazsınız sanırım. Yine de sistem tavsiyelerine sorun, en son 2003 de pc toplamıştım :( Ondan sonra full notebook kullandım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 15 Haziran 2019; 1:27:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.