Şimdi Ara

Sapphire RX VEGA 56 - 2.064 TL (KDV indirimi içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
9.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World War Z oynayacaklar için biçilmiş kaftan. Bu oyunda Vega 56, RTX 2080 Ti dışında tüm Nvidia kartlarından daha iyi performans gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mürşit kullanıcısına yanıt
    Giriş ve Orta seviyeden bahsetmemiştim ben yazımda hiç. Ama rx580 belki son yıllarda çıkmış en iyi 1080p f/p ekran kartıdır demek yanlış olmaz. Yiğidi öldür hakkını yeme. Aynı paraya en çok fps, en çok özellik hangisi veriyorsa en iyi o dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=aqxL27pmYpE

2019 Nisan ayı incelemesi. Yeni driver ile oyunlar da 1080'i geçtiği noktalar mevcut. Undervolt olayı ile de daha fazla perfonmans alınır. Ben sipariş verdim. Bu fiyata bu perfonmans alabileceğiniz başka ürün yok .
  • Biraz daha fiyatların düşmesini bekleyip Rx 2060 almak daha iyi bir tercih olacak gibi.

• paranız varsa beklemeyin alın bu kartı gecin gayet guzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

I5 6600k ile kullaniyorum vega56 yi pubgde ultrada 140 fps garanti suan bu kartin emsali 1070 ti 1080 arasi bi kart. Benchmark testlerinde 1080ti ye kafa tutuyor.
    abartmayın vega 64'den dahi hızlı gtx 1080, sizin vega 56 nasıl 1080ti 'a kafa tutuyor ilginçmiş.

Sapphire RX VEGA 56 - 2.064 TL (KDV indirimi içerir)

2. el fobiniz yoksa 1900'lere 1080 alın geçin.

2080 ti dışında hepsinden iyi demiş biri de ne işiyorsunuz oğlum vega 64 en iyi kart size göre o zaman :DD

gtx 1080 vega 64'den dahi iyi her türlü teste firestrike vb bakabilirsiniz.

1070 den iyi 1070ti dan bariz kötü kart.

ayrıca tek fanlı karta ben 5 kuruş vermem, 3 fan rog strix bile %100fanda en iyi macunla bile 75 derecede çalışıyor (tabi 2100mhz'de oc halinde) yani 1080'i yüzde 20 daha hızlı kullanmak var, tek fanda sıcaklık yükselince bırak oc yi hızını da kart düşürüyor korumaya almak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 23 Mayıs 2019; 1:10:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

abartmayın vega 64'den dahi hızlı gtx 1080, sizin vega 56 nasıl 1080ti 'a kafa tutuyor ilginçmiş.
    https://gpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fgpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FNvidia-GTX-1080-vs-AMD-RX-Vega-64%2F3603vs3933

2. el fobiniz yoksa 1900'lere 1080 alın geçin.

2080 ti dışında hepsinden iyi demiş biri de ne işiyorsunuz oğlum vega 64 en iyi kart size göre o zaman :DD

gtx 1080 vega 64'den dahi iyi her türlü teste firestrike vb bakabilirsiniz.

1070 den iyi 1070ti dan bariz kötü kart.

ayrıca tek fanlı karta ben 5 kuruş vermem, 3 fan rog strix bile %100fanda en iyi macunla bile 75 derecede çalışıyor (tabi 2100mhz'de oc halinde) yani 1080'i yüzde 20 daha hızlı kullanmak var, tek fanda sıcaklık yükselince bırak oc yi hızını da kart düşürüyor korumaya almak için.

Alıntıları Göster
    Dostum kimse kartları kıyaslamamış zaten, oyun bazında bu kartın daha iyi performans alabileceğini söylemiş birisi sadece.
    Tabi ki daha iyi olamaz öyle olsa zaten piyasada bu kartın satış fiyatı düşük olmazdı. Tek fan yorumuna katılmıyorum ayrıca kartın sitesinde çift fanlı olduğu açıkça belirtilmiş.

Bu kartın performansı 2060 - 1070 - 1070 TI ortalamasında daha fazlası yada daha azı değil. Hepsinin birbirine göre avantajları ve OC performansları değişken ama bu kartın da undervolt ile aşırı iyi bir performansa çıktığı çok net bir şekilde kanıtlanmış. Ufak bir araştırma ile yabancı forumlardan siz de görebilirsiniz. Detaylı bir OC işlemi yaparak daha üst düzey performans alanlar da mevcut ayrıca faka bu konuları ilgili arkadaşlara bırakabiliriz sanırım.

Kart f/p bazında gayet iyi fiyat bandında dengi olan 1660 TI dan performanslı olacağı kesin.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Vega 64'ü bilemem ama Vega 56 Undervolt yapılmamış hali ile bile gtx 1080'in ensesinde, 1070ti'den bariz kötü de görünmüyor :https://www.youtube.com/watch?v=aqxL27pmYpE
  • Sicak firsat bitti kart bu fiyattan satilmiyor fakat karti hala almak isteyen olursa elimde 1adet var. Toplamda hepsiekspress ile 2100liraya mal oldu. Sifir kutusu acilmamis sekilde kenarda duruyor. Guvenlik etiketleri uzerinde. 2 gun once aldim faturasi mevcut, ihtiyac fazlasi olarak kenarda kaldi. Su anda sifirini 2450tl gibi bir fiyata satiliyor hepsiburada. Aldigim fiyatin daha da azina 2000tlye verebilirim isteyen olursa pm atabilir.

• gtx 1080 gaming x plus 11 gbps full oc li kullandım sonuna kadar oc li +100 mhz gpu ve +500 mhz bellekler ile... vega 64 de kullandım gpu 1662mhz ve 1050 bellekler ile undervoltta...senin internetteki testlere bakıp sallamana göre bende şunu söyleyim gta 5 hariç çoğu oyunda başabaşlar bu dediğim ayarlarda hatta bazılarında vega64 bariz önce hatta testleri de var ikisinin.veganın 1700 üzeri gideri var ozaman farkı full oc li 1080 e göre açacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_

gtx 1080 gaming x plus 11 gbps full oc li kullandım sonuna kadar oc li +100 mhz gpu ve +500 mhz bellekler ile... vega 64 de kullandım gpu 1662mhz ve 1050 bellekler ile undervoltta...senin internetteki testlere bakıp sallamana göre bende şunu söyleyim gta 5 hariç çoğu oyunda başabaşlar bu dediğim ayarlarda hatta bazılarında vega64 bariz önce hatta testleri de var ikisinin.veganın 1700 üzeri gideri var ozaman farkı full oc li 1080 e göre açacaktır
    ee tamam sen vega 64 başa baş diyorsun, üstteki herif 1080ti ayarında diyor vega 56'ya. beni haklı çıkarıyorsun ki. ürün vega 56, 64 değil.

ayrıca msi +100 core 1950 eder 2100mhz'ye kadar yolu varmış kötü çipe denk gelmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

ee tamam sen vega 64 başa baş diyorsun, üstteki herif 1080ti ayarında diyor vega 56'ya. beni haklı çıkarıyorsun ki. ürün vega 56, 64 değil.

ayrıca msi +100 core 1950 eder 2100mhz'ye kadar yolu varmış kötü çipe denk gelmişsin.

Alıntıları Göster
    ben sadece sizin mesajı gördüm o fazla sallamış 56 nın Tİ ayarında olmasını ama aslında amd ye göre optimize edilse evet ayarında olacak diyeceğiz ama değil.2033 mhzler de çalışıyordu 1080 belki +200dür ama sanmam.ama emin olduğum şey 2033 lerde idi msı dan takip ederdim hep hızını

• irfanlısı yokmu
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Sapphire RX VEGA 56 - 2.064 TL (KDV indirimi içerir)

Ben veganin bir tık daha iyi olduğunu görüyorum testlerde. 1080 yada 1080ti kartin varsa istediginiz karşılaştırma ve testi yapabiliriz.

• dostum konu vega 56 nerenizle okuyorsunuz?

ben vega 64 bile anca 1080 ayarında demişim zaten, arkadaş vega 56 1080'den iyi 1080ti a yakın dedi diye yazı yazdım yazmaz olaydım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Güç tüketimini dert etmiyorsanız daha fazla performans alırsınız
    Güç kaynağım 650w olmasa kesin almıştım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Areksparrow

Elektrik sarfiyatını arkadaşın dediği gibi undervolt ile çözebiliyorsunuz üstelik performans artışı da var bu işlemden sonra, 2K fiyata alınabilecek en makul kart bu şuanda . 8GB HMB bellek de 2K çözünürlükte yüz güldürecek bir performans vaad ediyor
    voltajı düşürdükten sonra performans artışı eşyanın tabiatına aykırı. Öyle birşey varsa sağlam dizayn hatası var kartlarda.
  • researcher12 kullanıcısına yanıt
    Dizayn hatasından ziyade her işlemcinin kalitesi farklı dolayısı ile aynı değerleri verebilmesi için voltaj toleransını yüksek tutmak gerekiyor ve buna güvenli işlem aralığı da katıp koyuyorlar.
    Undervolt dediğimiz olayda ise temel prensip bu voltajı düşürüp işlemci çekirdeğini aynı hızda çalıştırmak dolayısı ile daha az ısınacağı için çekirdek kendini boostladığı veya OC işlemi yapıldığında daha yüksek performans veriyor. Bu aralık vega 56 için yüksek tutulmuş sanırım dolayısı ile vega 64 dahil diğer amd gpular ve nvidia gpu lara göre undervolt yapıldığındaki performans artışı çok daha fazla.

Son olarak kartı 1080 ve 1080 ti gibi kartlarla kıyaslayan arkadaşlara da bir şey söylemiş olayım. Nvidia kartlar da oc işlemi ile çok daha yüksek performanslar veriyor yani vega 56 yı oclayıp kıyaslarken 1080 i de oc larsanız anca arkasından el sallarsınız 1080 in termal dizayn ve güç tüketimi performansı daha iyi nvidia nın hala çünkü.

Ben güç tüketimini düşünen arkadaşlar için undervolt ve f/p oranına göre 2060 ile kıyaslanabilir diye yorumluyorum son olarak.

• 2.005 TL bu fiyatı hiç görmedi sanırım
    www.hepsiburada.com
    Sapphire RX VEGA 56 Pulse Radeon OC Ekran Kartı 11276-02-40G Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sapphire-rx-vega-56-pulse-radeon-oc-ekran-karti-11276-02-40g-p-HBV00000AV5WJ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.