Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sapphire RX580 NITRO+ OC GDDR5 4GB Satın Al 27 Mayıs 2020 15:32 1 1 Sapphire RX580 NITRO+ OC GDDR5 4GB 5600 XT aldığım için mevcut kullandığım kartı satıyorum. NeoTiger arkadaşa yarın için Rezervedir.Kutusu mevcut ancak garantisi yok.Aldığım kişi 2 ay kadar mining yapıldığını söylemiştiAlacak arkadaş ofisime gelip(Furmark) test ederek alabilir.Kapağı açık olarak kullandığım casper marka kasamda 72 derece üstünü görmedim.Pazarlık yapmıyorum lütfen bunun için mesaj atmayın.Sadece elden teslim olarak satış yapıyorum.Görüşlerinizi özelden belirtirseniz sevinirim.Sistem Notu : Bu ilan yoruma kapalıdır. Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Transformers figürleri arıyorum GIGABYTE B450M H Anakart Sapphire RX580 NITRO+ OC GDDR5 4GB AOC G2460PF 24" 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Oyuncu Led