Bildirim
Sapphire RX580 PULSE Nasıl ekran kartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:5:22 > -
3gün öncesine kadar kullandığım sistem:
2600x
580 Pulse 8GB
16GB Ram
Tuf B450
Gayet verimli ve sıkıntısızdı benim için. -
Kendisini kullanmış biri olarak yazıyorum fan sesinden duramazsin. Yüke binince bildiğin sikorsky gibi ses oluyor. -
Kötü kart değil, 900 tl ye en iyisi o
Edit: Pardon RX570 ile karıştırmışım, dalgınlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 16 Kasım 2019; 17:16:33 > -
900 nerede satılıyor bro -
Pardon RX570 ile karıştırmışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me[S]uT -- 16 Kasım 2019; 17:15:56 > -
Soğutma olarak Nitro modelinin soğutması baya başarılı ona bakabilirsiniz -
Verdiğim linkten Pulse ile Nitro farkını görebilirsiniz, özellikle soğutma sistemi açısından. PCWorldSapphire Radeon RX 570 Pulse and RX 580 Pulse review: Solid gaming on a tight budgethttps://www.pcworld.com/article/3196586/sapphire-radeon-rx-570-pulse-and-rx-580-pulse-review-solid-gaming-on-a-tight-budget.html
-
RX570 Nitro+ kullandım inanılmaz devasa bir kart. Şuan kullandığım gigabyte 1070 bile yanında çocuk oyuncağı gibi kalıyor. AMD tarafında soğutma ve malzeme kalitesi olarak nitro+ ın rakibi yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X