Şimdi Ara

Sapphire Teknik servis ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir bakmışsın R9 280x olarak geri gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Bir bakmışsın R9 280x olarak geri gelmiş

ya onunda ihtimali olabilir fakat şuan baktım Servis dönüşü testte diyor. Ekstradan o kartı pek övmüyorlar sence nasıl ?
  • venomemre1907 kullanıcısına yanıt
    7970 GHZ Ed. yeniden isimlendirilmiş hali.
  • Arkadaşlar gittim bugün ürün hazır gelip alabilirsiniz diye mesaj geldi. Cihazın isterseniz fotoğrafını atarım hiçbir kozmetik problemi yoktur. Garanti kapsamı dışı dediler sebebi ise :

"Ürün üzerinde 1 adet komponentin kırık (C2719) olduğu görülmüş olup işlem yapılmadan iade edilmiştir Garanti dışı" diyor kartı aldığım günden itibaren kasadan çıkartmadım problem oldu götürdüm şimdide böyle diyorlar. Madem öyle kırık yeri gösterin bileyim dediğimde bilmiyoruz biz işaretlememişler dedi böyle saçma iş mi olur arkadaş ya.
  • gecmıs olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaaf3718

gecmıs olsun

Teşekkürler. Sinir krizi geçirdim serviste almıcam dedim almadığınız gün başına para yazılır dedi sövdüm cıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomemre1907

quote:

gecmıs olsun

Teşekkürler. Sinir krizi geçirdim serviste almıcam dedim almadığınız gün başına para yazılır dedi sövdüm cıktım

Allah sabır versin kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

quote:

Orijinalden alıntı: venomemre1907

quote:

gecmıs olsun

Allah sabır versin kardeşim

yazıklar olsun diyorum.
  • venomemre1907 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir terbiyesizliktir ya , geçmiş olsun kardeşim.Sende bundan sonra başka markalara hatta başka mağazalara bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Bu nasıl bir terbiyesizliktir ya , geçmiş olsun kardeşim.Sende bundan sonra başka markalara hatta başka mağazalara bakarsın.

Ekran kartıyla birlikte o an gittiğimde ram + power supply alacaktım onu da artık başka yerden alırım daha aynısını söyledim şahıslara
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.