Şimdi Ara

Sapphire Vapor X HD 4870 e PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Sapphire Vapor X HD 4870 1 gb ekran kartı aldım.Yanlız bu ekran kartının iyi bir PSU ya ihtiyacı olduğunu biliyorum o yüzden 2 tanede 350 watt HEC marka PSU aldım meneme2002 (mehmet beyden). Bana PSU ların gerçek 350 watt olduğunu söyledi ve kefilim dedi.Aslında ürünler elime geçtiğin gerçekten hem ağır hemde kaliteli bileşenlerden oluştuğunu söyleyebilirm. PSU değerleri resimde gördüğünüz üzere...

Sorum şu :

Bu PSU nun bitanesi ile sadece 4870 i rahat besleyebilirmiyim.?

NOT: Sistem 2 tane power ile çalışacak. 1 tane PSU sadece 4870 beslyeceğim 2. PSU ile diğer bileşenleri besliycem. Arkadaşlar acil cevabınızı bekliyorum....

Saygılar....

Sapphire Vapor X HD 4870 e PSU

• Tek 350w ile sistem + HD4870 biraz zor, amper değerleri düşük psuların ama 2 adet +12v kanalı var kaliteli gibi gözüküyor diyebilirim...
    2 sini birlikte kullanın artık kesip biçerek, keşke tek bir 500-550w psu alsaymışsınız
    Şunu sorıyorsanız ; bir tanesi 4870'e yeterm? evet rahat rahat yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 7 Eylül 2009; 2:14:26 >
  • Tabiki rahatlıkla besler dostum
  • Aslında gönül isterki babalar gibi 1 tane 500-600 watt PSU almak fakat malum öğrenciyim ve bütçem kısıtlı ama allaha şükür elektronikciyim ve kafam voltaj,amper,parçalama gibi işlere çalışır. Bu PSU lar gerçekten güzele benziyo ve çok sessizler...

Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar... Bu arada benim gibi maddi durumu yetersiz olan arkadaşlar için çift PSU lu sistem kurmalarında yardımcı olmak için konu açıcam boll resimli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.