Şimdi Ara

sapphire x1950gt agp teknik servis sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda daha önce de yazdığımm x1950gt sorununu çözemedim.Aldığım yere götürdüm bimekse 2 gün içinde geri götürdüm.Sonra araya bayram girdi.Ürün gelmiş.Bana ürünün çalistigini söylüyor ve iade ettiremiyorum değiştirmiyor.Kartı 3 ayrı bilgisayarda denemiştim güç kaynağı tagan 480w diğeri thermaltake 480w dı ama çalışmadı.Monitöre sinyal gelmiyodu.Bios güncellemelerini kesin olarak yapmıştım.Asus 865pe p4p800se ve msi 865pe anakartlarda denendi.Ama hiç sinyal yok.Adamla yarım saat konuştum sesim kısıldı.Adam,ürün çalıştığı için değiştiremeyiz diyor iade de yok diyor.Pentayı sorumlu tutuyor.Pentayı arayın dedi arayın dedim ayhan beyle konuştum kartta sorun yok dedi denendi diyo 3dmark bile açmış!!!.Bu kart her türlü çalışmadı dedim ısrar etim.Madem o kadar ısrar ediyorsunuz tekrar gönderin dedi tamam dedim saçmalık olsa da.Arakdaşlar bakalım kart ne zaman gelcek ne olacak merak ediyorum.Kartı bimeks te denemiyorlar ilk getirdiğim gün denemişlerdi çalışmamıştı.Çıldırmak üzereyim yardımcı olun lütfen kart gerçekten çalışıyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi level30 -- 6 Ocak 2008; 15:15:30 >

• arkadaşım tüketicinin çok geniş hakları vardır.

ben aldığım ekran kartını 2 kere değiştirdim. senin aldığın yerde sorun çıkarıyorlar ama normali 2 hafta dolmadan değiştirmeleri lazım. hem de hiç kontrol etmeden.

değiştirmezlerse yine git oraya servise gönderin diye söyle. göndermezlerse. üreticiyle irtibata geç ve şikayet et onları. uzatmak istersen tüketici hakları derneği aracılığıyla dava açabilirsin.

bakalım bi daha satalicekler mi o ürünlerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

arkadaşım tüketicinin çok geniş hakları vardır.

senin aldığın yerde sorun çıkarıyorlar ama normali 2 hafta dolmadan değiştirmeleri lazım. hem de hiç kontrol etmeden.

böyle bir şey yok.Kart sorunluysa değiştirilir.Yoksa keyfi değiştirmezler.Ancak Netten alınan ürünlerde 8 gün içinde değiştirme hakkı vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.