Şimdi Ara

Sapphire x800Gto sorun..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim x800Gto ekran kartım var fireblade değil , standart modda iken ve oyun açık değilken Vpu Temp. 80 board temp ınıda 60 olarak gösterior bu değerleri Saphhire Trixx de gösterior bu sıcaklık normal mıdır..?

• Benimki o/cliyken 72-73 derceye çıkmıştı.Ama hiç 80 falan olmadı.Ben silencer aldım ve çok memnunum.
  • Ati Tool 0.25 Beta bir de kontrol et. Fan hızını %100'e ayarla.
  • fan hızını 100 yapman gürültü yapabilir bence yeni bir fan al, mesela zalman 700 cu işini görür.
    bu sıcaklık dereceleri çok sakıncalı, zalman alamasan bile birşeyler yap o kartı soğut
  • Ati tool su yükledim fanı %100 e getirdim 65 70 arası gidip gidip gelio ama oyuna girince 80 ni buluo , geçio bile..! Bide arada 3 sn 4 sn de bir ufak ufak takılmalar yapıo simetrik olarak..!
  • trixx de overclock modu normal iken fan hızı 55 dereceyi geçmiyordu. fan hızıda %54 dü galiba
  • fgpu sıcaklığımı 55 i geçmiodu..? hımm o zaman bu kartta bir sorun var :(
  • evt bi kaç gün kullandım x800gto fb. aldığını yere götür bnce. bu arada sesine nasıl katlanabildin? sırf ses yaptığı için geri verdim.
  • fanın döndüğünden eminsin değilmi verdiğin değerler çok yüksek.
  • Fanı kontrol edin.Ama bence silencer almak daha iyi.
  • Fan çalışıyor kontrol ettik hatta dün sıcaklık 100 e vurdu bugün termal macun yaptık bakalım ısı değerleri düşmez ise geri vericem..
  • kitlenmiyor ve sorun çıkartmıyorsa o kadarda sorun değil
  • Ne yazık ki pc yi restart lıo sonra ekran kartı çalışmaz hale geliyor soğuduktan sonra yine çalışıor sonra ısınıyor tekrar restart :) Yok değişecek başka çare yok bu olay yüzünden bu karttan soğudum ama bu fiyata en iyi kart bu galiba.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.