Bildirim
Sapphire x800Gto sorun..!
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benimki o/cliyken 72-73 derceye çıkmıştı.Ama hiç 80 falan olmadı.Ben silencer aldım ve çok memnunum. -
Ati Tool 0.25 Beta bir de kontrol et. Fan hızını %100'e ayarla. -
fan hızını 100 yapman gürültü yapabilir bence yeni bir fan al, mesela zalman 700 cu işini görür.
bu sıcaklık dereceleri çok sakıncalı, zalman alamasan bile birşeyler yap o kartı soğut -
Ati tool su yükledim fanı %100 e getirdim 65 70 arası gidip gidip gelio ama oyuna girince 80 ni buluo , geçio bile..! Bide arada 3 sn 4 sn de bir ufak ufak takılmalar yapıo simetrik olarak..! -
trixx de overclock modu normal iken fan hızı 55 dereceyi geçmiyordu. fan hızıda %54 dü galiba -
fgpu sıcaklığımı 55 i geçmiodu..? hımm o zaman bu kartta bir sorun var :( -
evt bi kaç gün kullandım x800gto fb. aldığını yere götür bnce. bu arada sesine nasıl katlanabildin? sırf ses yaptığı için geri verdim. -
fanın döndüğünden eminsin değilmi verdiğin değerler çok yüksek. -
Fanı kontrol edin.Ama bence silencer almak daha iyi. -
Fan çalışıyor kontrol ettik hatta dün sıcaklık 100 e vurdu bugün termal macun yaptık bakalım ısı değerleri düşmez ise geri vericem.. -
kitlenmiyor ve sorun çıkartmıyorsa o kadarda sorun değil -
Ne yazık ki pc yi restart lıo sonra ekran kartı çalışmaz hale geliyor soğuduktan sonra yine çalışıor sonra ısınıyor tekrar restart :) Yok değişecek başka çare yok bu olay yüzünden bu karttan soğudum ama bu fiyata en iyi kart bu galiba.?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X