Arkadaşlar selamlar. Şuan elimde kullandığım Sapphire X800XT PE var. Teknik özelliklerini çoğunuz biliyorsunuz zaten. Acaba diyorum bu kartı satıp yerine SAPPHIRE RADEON X1900 XT 256MB GDDR3 PCI-E Dual DVI/ViVO EKRAN KARTI 21081-02-50R mi alsam? Sanırım XT PE'den çok daha iyi bir kart gibi görünüyor. Ne dersiniz böyle birşey iyi bir karar mı olur? Oyun performansında artış yaşar mıyım?
Ki şuan bile X800XT PE ile birçok oyunu full düzeyde oynuyorum. En 1280x1024 ile tüm ekstra grafik detaylarıyla NFS MW, Colin Mcrae Rally 2005, 1024x768 ile Battlefield 2, Prey, FEAR, Call of Duty(R) 2 oynayabiliyorum. Acaba gereksiz bir değişim mi olur?
Ve Sapphire X800XT PE sanırım satılmıyor daha. İkinci elde piyasa değerini bilen var mı? Yaklaşık 6 aydan beri kullanıyorum kartı.
bnce hiç gereği yok bu kart sni yaza kdr götürür ozmn alırsın bi tane şuan alman o kdr harcama yapman mantıksız ztn elinde güzel bi kart vr yaza dx10 kart alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: by dream
bnce hiç gereği yok bu kart sni yaza kdr götürür ozmn alırsın bi tane şuan alman o kdr harcama yapman mantıksız ztn elinde güzel bi kart vr yaza dx10 kart alırsın
+1 ekran kartı için beklemek şu an en akıllıca seçim.. sizin kartın ikinci elini bilmiyorum..
su an ıcın almanın pek anlamı yok gibi. daha iyileride çıkmak üzere. bene biraz daha bekle.
az daha bekle ama yeni oyunlar artık sm3.0 olmadan calışmıcak gibi en azından splinter cell 2-3 gün oldu cıkalı örnek oldu
ekran kartı ıcın bıraz daha sabır arkadaslar. yenı oyunlar cıkıyor ve yenı modellerde bu ay sonundan ıtıbaren yavas yavas sekillenecek.
sm3 desteklı vgalar artık olmazsa olmaz halıne geldı. nıtekım oyunlarda bununla beraber cıft cekırdek etkısıde gorulmeye basladı.dx10 da gelıyor beklemek en mantıklısı
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar ;) o halde beklemeye devam edeceğim :)