Arkadaşlar Başlıktada Söylediğim gibi Ekran Kartım çok Isınıyor Ve soğutmam lazım nasıl yapıcağım hakkında en ufak fıkrım yok fan falan almamlazım ama hem uygun hemde ıyı sogutan bı fan olmasını ıstıyorum onerebilirseniz sevinirim odada ter atıyorum bu kart yuzunden neyse kendı dayanırda dıer parcalara zarar vercek dıe korkuyorum kasanın heryerını actım ama nafıle
Ya ekran kartına özel bir soğtucu alacaksın, ya kasanda fan takmaya yer varsa fan takacaksın, yoksa hava sirkülasyonu yüksek bir kasa alacaksın. HAF 922 gibi.
dostum işte benımde size sorduğum şey bu verdiğin siteye baktım güzel 100 150 tl falan ocivarlarda paraverebilirim soğutucuya ben deneyımsızım bana bu sıteden guzel bırseyler secersen veya secersenız cok ıyı olur tesekkürler
O karta 150 lira masraf yapılmaz. Kartını ikinci elde satıp, üzerine o kadar daha para koyarsan, zaten daha iyisini alırsın.
öğrenciyiz kredı kartım yok oyuzden satamam bıde korkuyorum bole ıslerden bılıyonmu kredı kartsız sata bıle4cegım bır yer varmı banka hesabımda yok nasıl satım kartı reyız sen bılırsın
İstanbul'da olduğun için elden satış yaparsın. Aşağıdaki link, forumun ikinci el ekran kartı bölümü. Orada bir ilan açarsın. Referansım olmadığı için yalnızca elden satış vardır dersin. Alacak kişi de sana gelir kartı birlikte test edersiniz ve alacak kişi de kartın sağlamlığından emin olarak kartı alır. Bu şekilde ilk referansını da almış olursun. Tabii dükkan oluşturup ilanını da oraya eklemen gerek. Bunlar sonraki işler. Yine aynı bölümden, kartı sattıktan sonra elindeki paraya göre bir kart beğeniriz sana sonradan.
İlan açmadan önce, diğer ilanları biraz dolaş. Nasıl ilan hazırlandığı konusunda fikir sahibi ol. beğendiklerin ve beğenmediklerin olacaktır. Nihayetinde, bu işi de iyi ve kötü yapan kişiler elbette ki var.
İstersen benim dükkanımdaki ilanlara da bakarak fikir sahibi olabilirsin. Sayfanın altındaki numaraları kullanarak diğer sayfalara da geçiş yapabilirsin:http://resim.donanimhaber.com/store.asp?mem=1094046
İstanbul'da olduğun için elden satış yaparsın. Aşağıdaki link, forumun ikinci el ekran kartı bölümü. Orada bir ilan açarsın. Referansım olmadığı için yalnızca elden satış vardır dersin. Alacak kişi de sana gelir kartı birlikte test edersiniz ve alacak kişi de kartın sağlamlığından emin olarak kartı alır. Bu şekilde ilk referansını da almış olursun. Tabii dükkan oluşturup ilanını da oraya eklemen gerek. Bunlar sonraki işler. Yine aynı bölümden, kartı sattıktan sonra elindeki paraya göre bir kart beğeniriz sana sonradan.
İlan açmadan önce, diğer ilanları biraz dolaş. Nasıl ilan hazırlandığı konusunda fikir sahibi ol. beğendiklerin ve beğenmediklerin olacaktır. Nihayetinde, bu işi de iyi ve kötü yapan kişiler elbette ki var.
İstersen benim dükkanımdaki ilanlara da bakarak fikir sahibi olabilirsin. Sayfanın altındaki numaraları kullanarak diğer sayfalara da geçiş yapabilirsin:http://resim.donanimhaber.com/store.asp?mem=1094046
saol yardımcı oldun kardesım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme