Şimdi Ara

Saraçoğlunun Kapasitesi Artırılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stadımızın şekli çok güzel inşallah bozmazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete'

Kale arkaları Dortmund'un tribün gibi tek kat olsa harika olur. 2 katlı kale arkaları maalesef tribün bütünlüğünü bozuyor.

Tek kat olacak, tüm tribünler aynı kale arkasına gelecek, deplasmandaki tribünü kendi evindede yapacaksın ki iç sahanın bir anlamı olsun. Yoksa alt taraf başka tezahürat yapıyor üst taraf başka...

Şunun güzelliğine bak;

Saraçoğlunun Kapasitesi Artırılıyor

Yalnız Signal İduna Park'ın sadece bir kale arkası tek kat.

• quote:

Kale arkaları Dortmund'un tribün gibi tek kat olsa harika olur. 2 katlı kale arkaları maalesef tribün bütünlüğünü bozuyor.

Tek kat olacak, tüm tribünler aynı kale arkasına gelecek, deplasmandaki tribünü kendi evindede yapacaksın ki iç sahanın bir anlamı olsun. Yoksa alt taraf başka tezahürat yapıyor üst taraf başka...

Şunun güzelliğine bak;

+1

keşke o trübini ikiye bölen yerede koltuk koyup tribünü tek kat yapıp resimdeki gibi muhteşem tablolar oluşsa.

• https://twitter.com/OmerTemelli/status/206129427921375232

@OmerTemelli acaba stadın seyirci kapasitesi artacakmı onumuzdeki sene ?
    @boncuk0652 hayir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ZATEN ŞU STAD BU HALİYLE BİLE TT ARENADAN DAHA GUZEL.İSTANBULDA OTURMUYORUM 1 2 AYDA BİR GELİYORUM.E5 OTOBYOLUN UN YANINA STAD KOYMUŞLAR.

e5in yanına koymaları seni tatmin etmemiş herlade

yok hocam yanlış anlamayın.istanbul u bilmem.istoç a gelir giderim.daha once kadıkoy u gordum .mekan ortamıda gordum.şahane.inonu yude gordum.cok lux guzel bi yerde işlek cadde uzerinde.mecidiyekoyude gordum orasıda cok guzel.ama orda stad yok artık.
    şimdiki stadınız ustuste 2 tane olsa benim icin bi inonu etmez.cok uzak.sapa bi yerde.insanların gelip gitmesi cok zor.tam bir çile.keşke bu stad mecidiyekoy yapılsaydı bak sen ozaman cehennemi.sizi guzelim yerden attilar.boş araziye stad yaptilar verdiler.bence toki burda cok karli cıktı.

istanbulun merkezi taksimden takriben 20dk stadımız.

• ST James Park tarzi bisey olsa 75 bine ceksek off :)

• quote:

Şunun güzelliğine bak;

Almanyada çoğu stadda kale arkasında koltuk olmaz, ayakta maç izlenir. Bağırmak isteyen oraya gider, fiyatlarıda çok düşük olur.

• Arkadaşlar ÖMer Temelli yalanladı bu haberi kulaktan duyma bilgilere itibar etmeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

bir arkadas gs ninki de buyuyebilir neden buyuk yapmadilar tarzi bisey demis fenerliyim ama objektif bir cevap vereyim malesef gs taraftari stadlarini dolduramiyor

bizim taraftar da bu olaylar dolayisi ile allaha sukur mukemmel destek veriyo 10 macin 9 u full cekiyo valla ama bu kapasite arttirma ve AKUSTIK DUZELTME mukemmel olur iste bu bikac senedir lazimdi zaten bu seneki bilet talepleri gorulunce artik yonetim ise el koydu herhalde insallah saglikli bir sekilde yapilir 62 binlik stad olur akustigimiz duzelir valla bosa bagiriyoruz gibi oluyo bagirdigimiz ucuyo halbuki arenada bir bagiriyosun karsi tribun duyuyor tek kisiyi... kapasite arttirilip akustik bir duzeltilirse KADIKOYden hakikaten hicbir zaman cikis olmaz mac izlemek super zevkli olur insallah saglikli bir calisma olur

git lig tvden fb maç özetlerini izle bakayım kaç maç full çekmiş 10 anadolu maçının 9 u full çekmişse hesabımı sınırsız banlatıcam eğer çekmemişse sen yapıcakmısın ?

• Saha ile tribünler arasında 2-3 metrelik mesafe var.Çim saha biraz daha aşağı çekilip tribün ile saha arasını mesafeyi minimuma indirilirse en az 5 bin kişilik yer açılır.Bursa Atatürk stadında bu çalışma uygulandı ve 2 ay içinde 9 bin kişilik yeni koltuk eklendi.Ancak bence bizim stadımızda öncelikli olarak akustik düzenleme çalışması yapılmalı.Bir kale arkasından öbür kale arkasına ses anlaşılmaz ve ses hızından 2 kat yavaş geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Şunun güzelliğine bak;

Almanyada çoğu stadda kale arkasında koltuk olmaz, ayakta maç izlenir. Bağırmak isteyen oraya gider, fiyatlarıda çok düşük olur.

Yanlış bilgi tüm stadlarda koltuk var dediğin şey Arjantin'de

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

bir arkadas gs ninki de buyuyebilir neden buyuk yapmadilar tarzi bisey demis fenerliyim ama objektif bir cevap vereyim malesef gs taraftari stadlarini dolduramiyor

bizim taraftar da bu olaylar dolayisi ile allaha sukur mukemmel destek veriyo 10 macin 9 u full cekiyo valla ama bu kapasite arttirma ve AKUSTIK DUZELTME mukemmel olur iste bu bikac senedir lazimdi zaten bu seneki bilet talepleri gorulunce artik yonetim ise el koydu herhalde insallah saglikli bir sekilde yapilir 62 binlik stad olur akustigimiz duzelir valla bosa bagiriyoruz gibi oluyo bagirdigimiz ucuyo halbuki arenada bir bagiriyosun karsi tribun duyuyor tek kisiyi... kapasite arttirilip akustik bir duzeltilirse KADIKOYden hakikaten hicbir zaman cikis olmaz mac izlemek super zevkli olur insallah saglikli bir calisma olur

git lig tvden fb maç özetlerini izle bakayım kaç maç full çekmiş 10 anadolu maçının 9 u full çekmişse hesabımı sınırsız banlatıcam eğer çekmemişse sen yapıcakmısın ?

Kardeş adam yemin bile etmiş, gitme üstüne bu kadar.

• beyler yakmayında
  • her yıl aynı hikaye kim uyduryor bir bulsakta rahatlasak stadın kapasitesi tek şekilde artar sahayı içe çökerterek o bile çatının tekrar yapılmasına neden olur
    bir de dereden gelen suyu dahi yeni hallettiler tekrar zemini bozup onunla uğraşmazlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Şunun güzelliğine bak;

Yanlış bilgi tüm stadlarda koltuk var dediğin şey Arjantin'de

Duisburg stadı öyleydi valla bir tek ona gidebildim. Schalkede var demişti arkadaş, Allianzda yok diye biliyorum ama Signal Iduna Parkta var gibi duruyor.

• Şimdi konuyu hortlatıyorum da kapasite artışı değil de akustik ve ambiansın kesinlikle düzeltilmesi lazım artık stadımızın eski ambiansı akustiği yok bu taraftara da yansıyor daum geldiğinde de demişti taraftar eskisi gibi değil diye zaten izin çıksa başkan çok önceden arttıracak tı kapasiteyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Bende arenanın kapasitesi artırılamaz sanıyordum. Ancak saraçoğlunun ki artırılabiliyorsa demekki arenanınkide artırılabilirmiş. Bu benim için güzel haber

Zaten neden 55bin kişilik yaptılar hala anlamıyorum. 60-70bin kişilik yapsalardıya başta.

Arenayı arttırsan nolur sanki çok doluyorda...

kaka sen kaka galatasaraya gelirse napcan

ayriyetten arena bu yıl boş geçmicek sen nediyosun 43bin kombine var 3-4bin yönetim sponsor 4-6bin arası bilet satılcak daha fazla kombine satılcaktıda yönetim durdurdu hatırlarsan

• quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

quote:

Bende arenanın kapasitesi artırılamaz sanıyordum. Ancak saraçoğlunun ki artırılabiliyorsa demekki arenanınkide artırılabilirmiş. Bu benim için güzel haber

Zaten neden 55bin kişilik yaptılar hala anlamıyorum. 60-70bin kişilik yapsalardıya başta.

ayriyetten arena bu yıl boş geçmicek sen nediyosun 43bin kombine var 3-4bin yönetim sponsor 4-6bin arası bilet satılcak daha fazla kombine satılcaktıda yönetim durdurdu hatırlarsan

a.s.y.de 17-18 bin kişiye oynarken biz 52 bin kişiye oynuyorduk...siz 1 sene full çekersiniz,biz her sene full çekeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

quote:

a.s.y.de 17-18 bin kişiye oynarken biz 52 bin kişiye oynuyorduk...siz 1 sene full çekersiniz,biz her sene full çekeriz

önce cevap yazcaktım sonra bu kendi stadını yakan taraftarla tartışmaya girilmez diye bişey yazmadan gidiyorum...

• Aslında bizim stad da böyle olsa süper olur

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.