Şimdi Ara

Saraçoğlunun Kapasitesi Artırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özellikle derbiler ve Avrupa takımlarıyla oynanan maçlarda taleplere yetişemeyen Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kapasitesi 62 bin 500 kişiye yükseltiliyor.
    52 bin kişilik kapasiteye sahip olmasına rağmen, derbilerde ve Avrupa takımlarıyla oynanan maçlarda talepleri karşılayamayan Saracoğlu'nun kapasitesi artırılacak. Kale arkası tribünlerinde yapılacak düzenlemelerle stat kapasitesinin 62 bin 500 kişiye ulaştırılması hedefleniyor..İşte Yıldırım'ın bu isteğinin hayata geçmesine az bir süre kaldı. Pazartesi günü yapılacak Yönetim Kurulu toplantısının ardından Saracoğlu'nda kapasite artırımı ve akustik yenilik için, uzman bir ekibin desteğiyle harekete geçileceği ifade edildi.

• Nasil ekleme yapicaklar merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arenanın kapasitesi artırılamaz sanıyordum. Ancak saraçoğlunun ki artırılabiliyorsa demekki arenanınkide artırılabilirmiş. Bu benim için güzel haber

Zaten neden 55bin kişilik yaptılar hala anlamıyorum. 60-70bin kişilik yapsalardıya başta.
  • koltuk aralarına tabure koyacaklarmış.
  • signal iduna parktaki modeli örnek alacakları ve çelik konsirsüsyonlarla kale arkası sağlamlaştırma ve kapasite arttırımına gidiceklerinin planlandığı söyleniyor.

• İnşallah artar,ne zaman başlayıp ne zamana bitirecekler acep
  • super bi haber hatta 75 bin kisilik yapsinlar full cekeriz o stadi :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

koltuk aralarına tabure koyacaklarmış.

yapacak adamlar o diğer stadı örnek alacaklarına,şadan abinin fikrini kullansalar daha iyi

hem maliyet az olur
  • hatta gelen taraftarlar katlanabilir sandalye getirsin çocuğu olanlar kucağında oturtabilir. Yaşlılara yer verilir öğrencilerede paso gösterene indirimli
  • Gayet iyi olacak o zaman. Nasıl bir ekleme olur bilmiyorum ama umarım sorun teşkil etmeden güzel bi şekilde tamamlanır.
  • Sen sokakta oyna fenerbahçem biz kaldırımları tribün yaparız...
  • Kapasiteyi artıracaz diye riskli bi yapıya çevirmezler umarım malum deprem bölgesindeyiz

• arkadaslar adam akıllı gündeme çıkan haberleri dile getiriyoz stad kapasitesi ile ilgili özellikle gsli arkadasalar işi başka yöne çekmeye çalışıyorsunuz adam gibi gelirsin yorum yaparsın olayı başka yerlere çekmeye gerek yok..beğenmiyorsanda yorum yapmazsınız olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

arkadaslar adam akıllı gündeme çıkan haberleri dile getiriyoz stad kapasitesi ile ilgili özellikle gsli arkadasalar işi başka yöne çekmeye çalışıyorsunuz adam gibi gelirsin yorum yaparsın olayı başka yerlere çekmeye gerek yok..beğenmiyorsanda yorum yapmazsınız olur biter.

Sen buraya bu konuyu açtıysan herkes yorum yapabilir. Yorum sadece iyi olması gerekir diye bişey yok. Kurallara aykırı bi yorum varsa edersin şikayetini yöneticiler gerekeni yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Orijinalden alıntı: yununu

arkadaslar adam akıllı gündeme çıkan haberleri dile getiriyoz stad kapasitesi ile ilgili özellikle gsli arkadasalar işi başka yöne çekmeye çalışıyorsunuz adam gibi gelirsin yorum yaparsın olayı başka yerlere çekmeye gerek yok..beğenmiyorsanda yorum yapmazsınız olur biter.

Sen buraya bu konuyu açtıysan herkes yorum yapabilir. Yorum sadece iyi olması gerekir diye bişey yok. Kurallara aykırı bi yorum varsa edersin şikayetini yöneticiler gerekeni yapar.

yorum yapmayın demiyoruz herkes yorum yapabilir bazı arkadaslar yorum yapılacak konu dışında farklı yorumlar yapıyor konu stad kapasite buı konu dışında yorum yapanı şikayet etmiyim diye uyardım sadece hemen kötü yorum yapmış şikayet edeyim mantığında biri değilim sadece konu saptırılmasın demek istiyorum...

• Katiliyorum, bu forumdaki gereksiz laf sokma yarisindan ne zaman vazgeçceksiniz bilmiyorum.

• Beyler sizin stad da tadilata girsin toplu halde bu sezon maçları arenada oynayalım
  • http://www.nutmegradio.com/wp-content/uploads/2009/11/St-James-Park1.jpg

Böyle olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Beyler sizin stad da tadilata girsin toplu halde bu sezon maçları arenada oynayalım

• hatta gs storeyide 3 e böleriz artık :):):)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.