Şimdi Ara

Saraçoğlunun Kapasitesi Artırılıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70 bini hangi maçta gördü ki kapasite 70 bin olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

olasi bir Federasyon müdahalesinde 2. Lig kapilari acilabilir Fb icin. Niye tepki gosterdiniz bu kadar anlamadim dogrusu. E dogal olarak 2.lig'e dustugunuzde derbi falan oynayamazsiniz. Ama 2.ligden bir takimi rakip olarak kabul etmezseniz tabi.

Bilet fiyatlari daha az olacagindan daha fazla seyirci olacaktir buna emin ol. Stad sehrin gobeginde ulasim kolay .Hafta sonu guzel vakit gecirmek icin muthis bir yer sukru saracoglu. Amatorde oynasak yine dolar o stad.

fanatik bir yaklasim olarak haklisin özgür

Stada 30 dk lik mesafede oturan o ortami bilen bir kisinin yorumlarini fanatiklik olarak gormemelisin. Kadinlardami fanatik ? o stadi full dolduruyorlar ?

Kocaelindesin eminimki yanindan gecmemissindir o stadin.

yakin bir ahbabim falansin sanirim benimle ilgili onyargilarin olduguna gore. Sunu yaptim, bunu yaptim diye atip tutmama gerek yok, ayrica olayi "sen" tartismasina da getirmeyelim istersen.

Şurda stadımızla ilgili bir konu var ve onu konuşuyoruz.

Gelip de ''sizi uefa düşürcek banka asya gitceksiniz'' gibi cümleler kurmanın anlamı nedir? Hiç gelip de ''ben gerçekleri söylüyorum yaaaeee'' deme..en basit konuda bile ortalığı karıştırıyorsunuz..

stad konusu ya stad konusu ne gibi tartışma çıkabilir.Fenerbahçe'nin stad konusuna gs'li gelipğ tartışma çıkarıyor..yeter artık be öf..

• Ne zaman körüklü stad yapacaklar onu bekliyorum.
  • Stadın kapasite olarak 60 bin + localara 50 tane daha eklenmesi yeterli olacaktır. Gelecek yıl çatı sistemi değişiyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Bende arenanın kapasitesi artırılamaz sanıyordum. Ancak saraçoğlunun ki artırılabiliyorsa demekki arenanınkide artırılabilirmiş. Bu benim için güzel haber

Zaten neden 55bin kişilik yaptılar hala anlamıyorum. 60-70bin kişilik yapsalardıya başta.

Arenayı arttırsan nolur sanki çok doluyorda...

headshott
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

70 bini hangi maçta gördü ki kapasite 70 bin olacak.

Hadi takımının sitesini takip etmiyorsun bari forumu takip et.
    tıkla

35. Lig tarihinin seyirci rekoru 2003-04 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe (2-2) maçında 70.125 kişiyle kırıldı.

Sonra bize kızıyorlar " Fenerbahçe bölümünde neden Galatasaray lı var " diye.
    Kardeşim kendi taraftarınız takip etmiyor ki sizi
    Bizde takip etmeyenleri bilgilendiriyoruz.

• kaçak kat çıkalım

stadın akustiği de gözden geçirilmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Beyler sizin stad da tadilata girsin toplu halde bu sezon maçları arenada oynayalım

Son zamanlarda en cok guldugum yorum bu oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla Aziz başkan futboldan ümidi kesince yine beton işlerine giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Bende arenanın kapasitesi artırılamaz sanıyordum. Ancak saraçoğlunun ki artırılabiliyorsa demekki arenanınkide artırılabilirmiş. Bu benim için güzel haber

Zaten neden 55bin kişilik yaptılar hala anlamıyorum. 60-70bin kişilik yapsalardıya başta.

Arenayı arttırsan nolur sanki çok doluyorda...

kaka sen kaka galatasaraya gelirse napcan

ayriyetten arena bu yıl boş geçmicek sen nediyosun 43bin kombine var 3-4bin yönetim sponsor 4-6bin arası bilet satılcak daha fazla kombine satılcaktıda yönetim durdurdu hatırlarsan

a.s.y.de 17-18 bin kişiye oynarken biz 52 bin kişiye oynuyorduk...siz 1 sene full çekersiniz,biz her sene full çekeriz

22 bin kişilik stada kaç kişinin girmesini bekliyordun ki ? bu seneki kombine satış rakamımızdan da belli stad büyüklüğünün ne kadar etki ettiği

• quote:

Orijinalden alıntı: NT ^ avieN

quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

niye maraton tarafından kapasite arttırılmıyorda kale arkasından arttırılıyor onu anlamadım ben

Seni tebrik ediyorum, ilk defa birisi konuyla alakalı birşey yazmış.

Soruya gelirsek, Resimde görüldüğü gibi Maraton tribünü 1 kat yüksek Kale arkalarına göre. Kale arkalarına 1 kat daha çıkılabilir. Ama en son benim bildiğim kale arkalarına loca yapmayı düşünüyorlardı, demekki fikir değiştirmişler. Ayrıca konu içinde TT Arena kapasite artırımı ile ilgili konuşan arkadaşlar, sizin stadın kapasitesi artırılamaz. Herşey kısasa kısas yapıldı, ayrıca tribünler sahaya çok yakın. Bizim 3-4 Metre daha uzak sizden, dolayısıyla bizim 3-4 metrelik alan 2 sıra ekleyip kapasiteyi artırma şansımız var ancak sizin yok.

Saraçoğlunun Kapasitesi Artırılıyor

Bizim hakkımızda yazdın cevap verme hakkı doğdu. Aslantepe Projesi'ni yalayıp yutmuş biri olarak söyleyebilirim ki yeni kat çıkmadan sadece koltukların birbiriyle olan mesafelerini sıkıştırarak 62.000 kapasiteye ulaşabiliyoruz. Tabi bütün koltukları sizin stadda kullanılan (kale arkaları) eski koltuklara çevirmek gerekiyor. İnanmayanlar Aslantepe Projesi'ni okusun baştan sona. Ayrıca bence Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da koltuk sayıları ideal, fazlası boş kalır sadece derbilerde dolar. Türkiye standartları 40-50 bindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bar10ist

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

70 bini hangi maçta gördü ki kapasite 70 bin olacak.

Hadi takımının sitesini takip etmiyorsun bari forumu takip et.
    tıkla

35. Lig tarihinin seyirci rekoru 2003-04 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe (2-2) maçında 70.125 kişiyle kırıldı.

Sonra bize kızıyorlar " Fenerbahçe bölümünde neden Galatasaray lı var " diye.
    Kardeşim kendi taraftarınız takip etmiyor ki sizi
    Bizde takip etmeyenleri bilgilendiriyoruz.

Fenerbahçe sayesinde gördüğünüz rakamları gelip burda yazman komik olmuş.Madem o kadar hevesliydiniz 1 yıl olimpiyattaki seyirci ortalamanız 10.000 var mıydı acaba?

Sami Yen'de 5000 kişilere oynadığınızı biliyoruz.

• bence gerek yok geçen sene hariç 3-5 maç full çekiyor zaten 10 -15 maç 15 bin seyirciye oynanıyor(yine geçen sene hariç) bu da bomboş stad görüntüsü verip negatif etki yapıyor

• stadimizi kendi kaynaklarimizla buyutecegimiz icin gururluyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NT ^ avieN

quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

niye maraton tarafından kapasite arttırılmıyorda kale arkasından arttırılıyor onu anlamadım ben

Seni tebrik ediyorum, ilk defa birisi konuyla alakalı birşey yazmış.

Soruya gelirsek, Resimde görüldüğü gibi Maraton tribünü 1 kat yüksek Kale arkalarına göre. Kale arkalarına 1 kat daha çıkılabilir. Ama en son benim bildiğim kale arkalarına loca yapmayı düşünüyorlardı, demekki fikir değiştirmişler. Ayrıca konu içinde TT Arena kapasite artırımı ile ilgili konuşan arkadaşlar, sizin stadın kapasitesi artırılamaz. Herşey kısasa kısas yapıldı, ayrıca tribünler sahaya çok yakın. Bizim 3-4 Metre daha uzak sizden, dolayısıyla bizim 3-4 metrelik alan 2 sıra ekleyip kapasiteyi artırma şansımız var ancak sizin yok.

Saraçoğlunun Kapasitesi Artırılıyor

cevap veren oldumu okumadım fakat arena sadece koltuk düzeni değiştirerek bile artabilir.ayrıca inşaate gerek kalmadan. Ayrıca mimarların yalancısıyom ama zamanında arttırılabilir diyorlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Beyler sizin stad da tadilata girsin toplu halde bu sezon maçları arenada oynayalım

Son zamanlarda en cok guldugum yorum bu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

Eğer Fenerbahçenin zihniyetini bir gram biliyorsam, TT Arena 50 bin kişilik olsaydı bu büyütmeyi yapmazlardı

Napalım Fenerbahçe de böyle bi kulüp Galatasaraya karşı olan kuyruk acısı bitmicek hiçbir zaman, yani üzgünüm ama Fenerli arkadaşlar yönetiminiz daha çok kazanmak veya sizi mutlu etmek için onca parayı çarçur etmiyor, sadece Galatasarayla .idik yarıştırıyor

Anlaşıldı gram dahi bilmiyormuşun arkadaşım.Sanki TT Arenanın kapasitesi 52 bin küsür değil de 60-65 bin kişilik ,sanki Ş.Saraçoğlunun kapasitesi 50 bin değilde 30 bin falan...Sanki Fb sadece 2 bin az kapasite yüzünden sırf sana göre milyonları harcayıp bilmem ne yarışına girecek...

Birde idik yarışı demişsin Ş.Saraçoğlunun yapım tarihi belli TT Arenanın ki belli...Bkz Ülker Arena ,Topuk Yaylası ,Can Bartu Tesisleri ,Ankara İncek Tesisleri ,Faruk Ilgaz Tesisleri ve daha niceleri...Bunlar BÜYÜK SPOR Kulübü olma gereklilikleri tıpkı Gs de Bjk de olduğu gibi bilmem ne yarışı değil....

Yarın Gs milyon dolarlar harcayıp spor salonu yapacak bu yarış mı olacak , o kadar parayı sırf idik yarışı için mi harcıyacak.Bjk stad için uğraşıyor başkanıda haklı olarak "bizim stad gelirlerimiz Fb ve Gs nin yarısı bile değil mutlaka stadı yapıp bu aradaki farkı kapatmalıyız"diyor.Düzce de kamp tesisi kurmak için yer arıyor vs. bunların hepsimi bilmem ne yarışı...

Bende senin gibi taraftarlara(!!!) üzülüyorum...Gözünüz kin nefretten hiçbir şeyi göremez olmuş(Genel kullandım ama bu tarz düşünen tüm takım taraftarları için söyledim)

• 17 macın yarısından fazlasını cezadan kapatılan bir saha için gereksiz bir yatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_

quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

Eğer Fenerbahçenin zihniyetini bir gram biliyorsam, TT Arena 50 bin kişilik olsaydı bu büyütmeyi yapmazlardı

Napalım Fenerbahçe de böyle bi kulüp Galatasaraya karşı olan kuyruk acısı bitmicek hiçbir zaman, yani üzgünüm ama Fenerli arkadaşlar yönetiminiz daha çok kazanmak veya sizi mutlu etmek için onca parayı çarçur etmiyor, sadece Galatasarayla .idik yarıştırıyor

Anlaşıldı gram dahi bilmiyormuşun arkadaşım.Sanki TT Arenanın kapasitesi 52 bin küsür değil de 60-65 bin kişilik ,sanki Ş.Saraçoğlunun kapasitesi 50 bin değilde 30 bin falan...Sanki Fb sadece 2 bin az kapasite yüzünden sırf sana göre milyonları harcayıp bilmem ne yarışına girecek...

Birde idik yarışı demişsin Ş.Saraçoğlunun yapım tarihi belli TT Arenanın ki belli...Bkz Ülker Arena ,Topuk Yaylası ,Can Bartu Tesisleri ,Ankara İncek Tesisleri ,Faruk Ilgaz Tesisleri ve daha niceleri...Bunlar BÜYÜK SPOR Kulübü olma gereklilikleri tıpkı Gs de Bjk de olduğu gibi bilmem ne yarışı değil....

Yarın Gs milyon dolarlar harcayıp spor salonu yapacak bu yarış mı olacak , o kadar parayı sırf idik yarışı için mi harcıyacak.Bjk stad için uğraşıyor başkanıda haklı olarak "bizim stad gelirlerimiz Fb ve Gs nin yarısı bile değil mutlaka stadı yapıp bu aradaki farkı kapatmalıyız"diyor.Düzce de kamp tesisi kurmak için yer arıyor vs. bunların hepsimi bilmem ne yarışı...

Bende senin gibi taraftarlara(!!!) üzülüyorum...Gözünüz kin nefretten hiçbir şeyi göremez olmuş(Genel kullandım ama bu tarz düşünen tüm takım taraftarları için söyledim)

Türkiyede diğer tüm branşların toplamından fazla ilgi gören bi spor futbol ve ben de futbolu kastettim. Kimse Fenerin bilmemnerdeki tesisleri güzel GS nin şurdaki mekanı güzel demez. TT Arena 52 bin Saraçoğlu 50 bin, bu şekilde bakılır olaya, ki bence bi önemi olmamasına rağmen bu aradaki farkın. Ama 500 kişi de olsa 1000 kişi de olsa önde olan taraf fener olmak ister kafa yapısıyla ilgili birşey, değiştiremezsin.

Kaldı ki çok da iyi bi taraftarımdır, herşekilde takımımı desteklerim, öğrenci halimle kombine aldım 2 tane de forma alıcam istanbula gittiğimde, bu zamana kadar futbol nedeniyle tek bi taşkınlık yapmışlıgım da yoktur. Futbolu da gayet iyi bilirim. Ama sen bana GS liye nefret duyan fenerli tafartarlara ve Fenere nefret duyan GS li taraftarlara kötü taraftar diyemezsin çünkü o zaman iyi taraftar kalmazdı.Evet nefret ediyorum ama Fener olmasın da istemezdim, zaten bu sporun güzelliği burda

• quote:

yeminle tayyip amca yapmaz okadar yuhaladınız len
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.