Bildirim
Şarap soslu biftek tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip... -
Yemeği siz mi hazırlayacaksınız? Eğer sizseniz ve daha önce alkollü bir yemek hazırlamadıysanız bence hiç bulaşmayın çünkü iyi sonuç almak - ucan alkol miktarı ile dengeyi sağlamak ilk defa yapacak biri için riskli. Şarap soslu bir sürü biftek tarifi yapılabilir o yüzden tam olarak burada sos kısmında neyi kastettiğinizi bilmiyorum, kendi düşündüğüm tarzda cevap verdim. Afiyet olsun şimdiden -
Teşekkürler tavsiyen için. Googleda bulduğum soslar şarap+çeşitli baharat ve yeşilliklerin tavada sote edildikten sonra pişmiş bifteğin üstüne dökülecek türden soslar. Oysaki ben şarapla birlikte bifteği pişirmek, o şarabın bifteği yumuşattığını görmek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
şarap soslu biftek diyorsun sonra şarapla pişireyim diyorsun. şaraplı biftek diye ara o halde.
düşündüğün gibi et alkolle pişirilmez, tadını bozar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
şarap soslu biftek diyorsun sonra şarapla pişireyim diyorsun. şaraplı biftek diye ara o halde.
düşündüğün gibi et alkolle pişirilmez, tadını bozar.
Kırmızı şarapla marine etmek istesek? O da mı olmaz tarifler görüyorum da o yüzden sordum?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X