https://youtu.be/yf1yYFjyxOY Saray sarması için malzemeler 1 litre süt (beş su bardağı) 1su bardağı toz şeker 1 su bardağından 1 parmak eksik un 2 paket vanilya 50 gr tereyağ arasına sürmek için 1 paket kremşanti 1 su bardağından biraz az süt Üzerine serpmek için hindistan cevizi YAPILIŞI Süt,şeker,nişasta ve unu ortaboy bir tencereye alın karıştıra karıştıra pişirin, kaynamaya başladıktan sonra tereyağı ve vanilya ilave edin biraz daha kısık ateşte pişirip Ocaktan alın,blendirdan geçirin. Büyük boy fırın tepsisine hindistan cevizi serpin. Hazırlamış olduğunuz kremayı üzerine dökün, soğuması için buzdolabına kaldırın.tatlımız soğuyana kadar krem şantyi süt ile çırpalım ve tatlımızın üzerine sürelim.tatlıyı bir gece buzdolabında bekletelim kolay sarmak için ama benim o kadar vaktim yoktu sadece 4 saat bekletebildim tatlıyı . rulo yaparak ister katlayarak servis yapın.afiyet olsun.