Şimdi Ara

saraybosna belgrad gezisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba biz 5 arkadas olarak saraybosnadan araba kiralayip belgrada gitmek istiyoruz. Yollar iyi midir? Kar ihtimali var sıkıntı cikarir mi daha once gitmis birisi tecrubelerini paylasirsa sevinirim iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye araba kiralama?

Saraybosna'ya inin tenle günlük mostar yapın akşam otobüsle Belgrad'a geçin oradan uçun.

Git-gel mantıklı değil. Bu dönemde havalar soğuk, gezmenin keyfini alamazsınız, belirteyim.

3-5 fazla harcamaya denk gelse dahi, 2-3 ay sonra gidip görmek/gezmek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 6 Şubat 2025; 11:43:45 >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

saraybosnaya ucusumuz git gel ve kalma suremiz 1 hafta. Ogrenci oldugumuz icin ucak biletini belgrada almak pahali. ileri tarihler de uygun degil bize.

Araba kiralamak 5 kisiye bolunce kisi basi 1 haftalik 2000 lira oldugu icin mantikli geliyor. Rahat rahat gezmek istiyoruz. Ama tek dusuncemiz yollar cok daglik ve koy yolu gibi mi bunu merak ediyoruz. Bilginiz varsa soylerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün Belgrad'dan araba ile döndüm. Cok soğuktu. Avusturya'dan kayaktan dönüyordum, Avusturya'daki kayak merkezi o kadar soğuk değildi. Yanınıza eldiven muhakkak alın eller çok fena üşüyor.

Bu sene kar yok, yollarda sıkıntı yaşamazsınız. Yolları bilmiyorum ama elbette normal kullanabileceğiniz yollar vardır. En azından ana yollar rahattır.

Sırbistan'da en büyük sorun sigara yasağı olmaması. Kış olduğu için insanlar içerde oturuyor ve hepsi sigara içiyor. Sigara içmiyorsanız tahammül etmek çok zor. Sigara içmediğim için bu sefer çok rahatsız oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 10 Şubat 2025; 7:45:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belgrad?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.