Şimdi Ara

Saraybosnaya gideceğim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar vizelerin kalkmasını fırsat bilip saraybosnaya 4 günlük turla gidecegim bana şunu yap dediğiniz şunu ye dediğiniz bir şey var mı.
    Ayrıca orada sigara ve içki fiyatları nasıl Havalimanından sigara alayım mı oradan mı alayım.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAsOkan -- 6 Ağustos 2010; 23:49:52 >

• Boşnak Böreği ye.
  • İçkiler çok ucuz Johny Walker 70 lik 22 mark örneğin (1 lira 1 mark aşağı yukarı) Sigaralar da yarı fiyatına Türkiyedeki'nin.Elektronik aletler ucuz.Bascarsıja ya mutlaka git.Mostara mutlaka git.Cevapi ye hem ucuz hem güzel bir yiyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awelan

İçkiler çok ucuz Johny Walker 70 lik 22 mark örneğin (1 lira 1 mark aşağı yukarı) Sigaralar da yarı fiyatına Türkiyedeki'nin.Elektronik aletler ucuz.Bascarsıja ya mutlaka git.Mostara mutlaka git.Cevapi ye hem ucuz hem güzel bir yiyecek.

Öncelikle iyi günler hesabım banlı olduğu için konuyu arkadaşıma açtırdım.

Önerileriniz için teşekkür ederim içki ler çok uygunmuş anlaşılan 2 şişe Jony Walker getiririm.

Başka önerisi olan var mı?
  • Mostardan atlıyabiliyorsun

Gözün keserse atla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 7 Ağustos 2010; 18:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Mostardan atlıyabiliyorsun

Gözün keserse atla

Yemez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.