Şimdi Ara

SARI ALINLI AMAZON PAPAĞANI HAKKINDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar sarı alınlı amazon papağanı aldım yeni fakat daha önce pek fazla tecrübem yok bu tür ile ilgili nasıl daha çok ilgilenebilirim yemek verirken nelere dikkat etmeliyim ve nasıl kendime daha kısa sürede alıştırabilirim bilgisi olanlardan yardım bekliyorum ve kafesi biraz buyuk ve çıtaların yeri hakkında biraz tereddütte kaldım böyle koydum degistirmelimiyim sizce hayvan rahat edebilirmi?

http://i.hizliresim.com/E5DRkq.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitded -- 17 Ocak 2016; 21:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen onu almakla en büyük yanlısı yaptın. Adı ustunde amazon papağanı. Ozgur olması gerekir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafesin üstü açılıyo sanırım üstünüde açın hayvan daha rahat eder. evcilleştirildğinde çok insan canlısı kuşlardır. konuşma yetenekleride gayet iyidir. evcilleştirme ise klasik ödül mantığı çekirdek vermeyin hayvana ödül olarak az verin öyle öyle alışır.
  • kafese hapis etmişin amazon hayvanı oda uyumaya başlamış normal mutsuz
  • O kafes o papağan için küçük malesef, içinin oyuncak ve tünek dolu olması lazım siz ilgilenmediğiniz zaman ilgisini başka şeyler çeksin diye. Kafesin dikine telli olması da sanırım kafes yanlarında hareket etmesini engelleyecek. Önce kafesi değiştirin, sonra kendinize alıştırın.

• Adamın üstüne gitmeyin. .Kafes çok küçük değil ama üstteki tüneği biraz aşağı alırsan daha iyi olur.Eğer dışarı oyun parkı t tünek falan yaparım diyorsan sıkıntı yok lakin bütün gün kafeste durucaksa biraz küçük.Aynı konudan bir tane daha var oraya cevap yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 18 Ocak 2016; 21:39:32 >
  • fotoğraftaki papağanı petshopda çektim amazon papağanı almayı düşünüyorum.bu konularda bilgili arkadaşlar resimlere bakarak yorum yaparmısınız
    https://store.donanimhaber.com/08/15/54/08155410c8d61f2651cfd86d495df92a.jpg
    https://store.donanimhaber.com/45/9b/49/459b49d503706032110f5fd6d916a19e.jpg
     SARI ALINLI AMAZON PAPAĞANI HAKKINDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR SARI ALINLI AMAZON PAPAĞANI HAKKINDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper2510

fotoğraftaki papağanı petshopda çektim amazon papağanı almayı düşünüyorum.bu konularda bilgili arkadaşlar resimlere bakarak yorum yaparmısınız
    https://store.donanimhaber.com/08/15/54/08155410c8d61f2651cfd86d495df92a.jpg
    https://store.donanimhaber.com/45/9b/49/459b49d503706032110f5fd6d916a19e.jpg
     SARI ALINLI AMAZON PAPAĞANI HAKKINDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR SARI ALINLI AMAZON PAPAĞANI HAKKINDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

kuş çok bakımsız duruyo kaç para istiyolar?

• Bu tür papağanlar için çok küçük bir kafes. Eğitmek için öyle bir kafes işinizi daha da zorlaştırır. Benim tavsiyem ise başta kendi odanız veya boş, kimsenin uğramadığı bir odaya T tünek alarak ilgilenmeniz
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    1300 lira istiyolar 1,5 yaşında. bi avm deki petshop bu arada bursada
  • quote:

1300 lira istiyolar 1,5 yaşında. bi avm deki petshop bu arada bursada

fiyat iyimiş ama dediğim gibi tüyleri çok kötü duruyo, normalde bu türün tüy yapısı çok güzeldir. iyice incele kuşu hastalık var mı hareketli mi evcil mi? çünkü bu petshopcular çok çakal oluyo bikaç forum sitesinde daha göster fotosunu başkalarınında fikrini al derim.
    Petshopcu kuş evcil dedi. Petshopda avm nin hemen girişinde kuşlar açıkda duruyo kafesin dışında hatta çekirdek falan verdim ısırma falan yok ama tüyleri dediğiniz gibi çok soluk sanki tozlanmış dura dura yada hasta belkide.yardımcı olduğun için teşekkürler

• quote:

Petshopcu kuş evcil dedi. Petshopda avm nin hemen girişinde kuşlar açıkda duruyo kafesin dışında hatta çekirdek falan verdim ısırma falan yok ama tüyleri dediğiniz gibi çok soluk sanki tozlanmış dura dura yada hasta belkide.yardımcı olduğun için teşekkürler

rica ederim . ide senden bişey isticem eğer bir daha gidersen yanında bi kakadu papağanı var onun fiyatınıda bi sorar mısın? 2bin falan çekerse onlardan al derim.
    Resimde sadece kafası gözüküyo o kakadu değil sanırım sultan papağınına benzettik biz ama onunda fotoğrafı var.eve gidince bilgisayardan atarım.

• Alper2510 A kullanıcısına yanıt
    Ben sultan besliyorum hocam zaten :) umbrella kakaduya benziyo o :)

aynen reis papağan kakaduymuş bende baktım az önce resimlerine.bide bişe sorcam bu papağanlar için genel olarak bakımı zor diyolar ne zorlukları var günlük hayatta zorlandığınız bişeler oluyomu papağanla ilgili.bide galiba okuduklarıma göre bakımı en zor olan kakaduymuş doğrumu.
     SARI ALINLI AMAZON PAPAĞANI HAKKINDA YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR
    Genelde meyve ve sebzeyle beslemen lazim. Birde fazla yalniz birakmaman lazim strese girip tüylerini yolmaya baslarlar. Yani soyle diyim bir cocugun varmis gibi düşün:) muhabbet kusu gibi degil bu hayvanlar koy bi yerde dursun, surekli tepende durmak yanindan ayrilmamak isterler.

Peki böyle evin içinde uçması falan varmı veya uçması gerekiyomu yani öyle bi ihtiyacı varmı

Valla bazi yerler kanat ayari diyerek kuslarin kanatlarini kesip uçmasını engelliyorlar ama bu cok acimasizca. O ihtiyac hissettigi zamanlar kanatlarini cirpar veya kisa mesafe uçar oyle sorun olmaz yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.