Dün ilk defa bu makinaya yazılım yükledim. kup 230 la son yazılımını. Makinayı resetlemek için televizyona bağladım arkadan anahtarını açtım kumandadan açtım "on" yazısı çıktı ve orda kaldı. Televizyona hiçbişey gelmedi. Kapatıyosun "off" açıyosun "on" başka bişey yok. Ben neyi eksik veya yanlış yaptım bi yardım edin uzman arkadaşlar.....
dostum yukleme tam anlamıyla bıtırdınmı flaş yuklendımı belkı yanlış bırseyyapmışındır bırsey olmaz merak etme en fazla olsa olsa flaş yanar oda taş patlasa 15 dolar ok yenıden dene olur son yazılım guzel tps polsat tv cabo ok.
Yüklemeyi tam olarak tamamladım. yükleme bittikten sonra flas a yazdı. program disconnected dedi. Reciever in üstünde end yazdı. Sonra makinayı resetlemek için televizyona geri bağladım. switch ten açtım. kumandadn çınca "on" yazdı ve öyle kaldı 5 dakka kadr bekledim birşey değişmedi. eski yazılım nereden ve hangi programla yüklenir onu da bilmiyorum. Batmış durumdayım... Bi yardım
panık yapma bırsey yok eskı yazılımı bırak yenıden yukle yuklemeden once zip aç makınaya ındır ole yukle ok batmadın bırseyde yok.