< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debroglienindalgaboyu -- 22 Haziran 2020; 23:58:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debroglienindalgaboyu -- 22 Haziran 2020; 23:58:54 > |
Bela alınacak bir durum yok kimseye iftira atmıyoruz , milletin yalanını ortaya çıkarıyoruz.Garibanın canı yanacağına bunların yansın.
|
Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur..
Varsa yaranız gocunursunuz. Sahtekarı, hırsızı bulup cezalandırmak devletin görevi, vatandaş çıkmış sorumluluk almış. Varsa yardımın olacak bir durum elini taşın altına sok, hırsızın namussuzun korunmaya ihtiyacı yok. |
Arkadaşlar şu ilandaki araç benim eski aracım geçen sene satmıştım.
https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-dacia-lodgy-1-5-dci-laureate/sahibinden-dacia-lodgy-1-5-dci-90-bg-laureate-2013-model/13925299 Sattığımda kilometresi 240 bindeydi fakat ilanda 103 bin yazıyor. Buda satmadan önce çektiğim resmi : ![]() |
Gizli bir tehdit sezdim bu yorumda. Sildirin yoksa öldürürüz...
edit: yukarıda cevap verilen renault yorumunu değiştirip din sömürüsüne döndürmüş. önceki yorumunda gizli tehdit vardı. |
Çok faydalı konu öne çıkarılmalı böyle ahlaksizlari görünce sinirlerim bozuluyor.
|
İşe başlayalı 3 yılı geçti. Hemen araba almadım herkes gibi. Önce ev dedim, paramı biriktirdim, yatırımımı yaptım ve evimi aldım 1 yıllık kredi ile.
Dedim ev aldım tamam, şimdi sıra arabada. Fiyatlara bir baktım dedim "Bu ne lan?" Arkadaş, bu ülkede bu fiyatlar+böyle sahtekarlar olduğu sürece kusura bakmayın da ben araba falan almam. Zaten küçük şehirde yaşıyorum, araba ihtiyacı hissetmiyorum. Gerekirse 40'ıma kadar toplu taşımaya devam. Bu dolandırıcılara verecek para yok bende. |
2010 model Fiesta 75 bin lira
Bu ne ulan |
Başınıza bela alacaksınız demedi demeyin
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 22 Haziran 2020; 0:42:45 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0114F579C -- 20 Haziran 2020; 9:5:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 26 Haziran 2020; 16:25:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |