Şimdi Ara

Sarı Site İfşaları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
42
Favori
67.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
757 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Bari bu konuda şaşırt be yuh artık.
    Nik yorum uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Değilim hocam

• Güzel bir konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Düşünüyorum hocam zaten. Şehir içinde rahat rahat gezerim, zaten küçük yer dediğim gibi ama iş sıkıntı. 7 km var işime, o sorun değil ama hem ana yol hem de yokuş çok. Zorlar beni.

Bisiklet için tavsiyeniz var mıdır hocam?
  • Aynı zamanda bunları sarı sitenin yönetimine bildirseniz, şikayet oluştursaniz, ilanı kaldırmazlar mı ki? hepten elinde patlasa üç kağıdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seedless

Aynı zamanda bunları sarı sitenin yönetimine bildirseniz, şikayet oluştursaniz, ilanı kaldırmazlar mı ki? hepten elinde patlasa üç kağıdı
    Sarı site bakmıyor o işlere, çok tane ilan şikayet ettim hiçbiri kapanmadı.

Sarı site cebine giren paraya bakıyor

• Bu nasıl mantık? O zaman her yamuk yapana hakkımı helal etmiyorum diyelim bu dünyada herkese boyun mu eğelim? Adam apaçık seni keriz yerine koyuyor dolandırıyor sen de eyvallah hile yapmış diyip geçecek misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Inferno10

Bu nasıl mantık? O zaman her yamuk yapana hakkımı helal etmiyorum diyelim bu dünyada herkese boyun mu eğelim? Adam apaçık seni keriz yerine koyuyor dolandırıyor sen de eyvallah hile yapmış diyip geçecek misin?
    Geçmem ama adalet doğrunun yanında değil, biri kadına tecavüz eder adamı salarlar tecavüz edeni hastanelik edene kadar döver birisi döveni hapse atarlar.

Diyorum ya ülkenin şakülü kaydı, kötülük ahlaksızlık meşru oldu, iyilik ahlaklı olmak zayıflık eziklik kötü bir şey oldu.

Ben bu ülkenin adaletine inanmıyorum ekonomisi şüpheli.

Ya buna alışacaksınız yada bu ülkeden gidecez başka çaresi yok.

Benim bu ülkeden zerre ümidim yok.

• hocam html downloader yaz google'da, bütün siteyi indirebiliyorsun, öyle daha mantıklı.
    çünkü o sitede sahtekarlık yapmayan yok.

aha yine bu forumdaki "Şu araç kaçmaz" konusundaki ilanlara bak, adam kendi aracını fırsat diye paylaşıyor. bu adamlar içimizde.

• quote:

Aynı zamanda bunları sarı sitenin yönetimine bildirseniz, şikayet oluştursaniz, ilanı kaldırmazlar mı ki? hepten elinde patlasa üç kağıdı
    sarı site zaten kendisi baş dolandırıcı, orada birisi tarafından dolandırıldım şerefsizin üyeliğini kapatmadı bile bence sarı siteyi cimere şikayet edelim forum olarak.
  • quote:

Bir keresinde hata yok diyen bir ilanı ekspertize sokmuştum. Hem de aksaray da avukattı şerefsiz. Ön kaput değişmiş çıktı. Avukat bey vallahi bilmiyordum, kayın babamın araç dedi. İnandım ama Aracı almaktan vaz geçtim. Daha sonra ilana baktım adi adam ilanda düzeltme yapmadı. Hâlâ hatasız ve boyasız yazıyordu. Şikayet ettim admine. Ama ne ilan yayından kalktı ne de ilandaki yanlış ve yanıltıcı bilgi değişti. Lanet olsun bunların hepsine.

• Sarı Site İfşaları

Bazıları bir yerlerde kendini belli etmeye devam ediyor.
    Emninim gene 1 iq beyniyle yorum yapıyor.
  • tm sildirdik hadi çık konudan.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen çok hoşuma giden arabayı kaydetmek istiyorum. Ama html olarak kaydedince ilandaki sadece ilk fotoğraf çıkıyor. Diğerleri küçük resim halinde ve üzerine tıklayınca başka bir sayfaya yönlendiriyor. Buna çözüm bulabilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-751620F32

Hocam bazen çok hoşuma giden arabayı kaydetmek istiyorum. Ama html olarak kaydedince ilandaki sadece ilk fotoğraf çıkıyor. Diğerleri küçük resim halinde ve üzerine tıklayınca başka bir sayfaya yönlendiriyor. Buna çözüm bulabilir miyiz?
    bilemiyorum malesef

• o kadar şerefsiz ve üç kağıt.ı bir milletiz ki, bu kadar belli oluyor işte.

Adam hatasız boyasız diyor, ama arabanın anası ağlamış.

Satan adamda mübarek pişkin hiç umrunda değil, sana satamıyor gidiyor başka birine satıyor.

bakınız tarcanlar ekspertsiz neden ünlendi?

Bizim toplumun üç kağıtçı olduğunu ifşa ettikleri için.

Birde adamları tehdit ediyorlarmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Başıma geldide geçen haftalarda neyse 6 yaş küçük kardeşim aradı durumu toparladı, yoksa şişlenecektim

Alıntıları Göster
    anlat neler oldu

• Köl Tigin K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben pek profesyonel sayılmam hobi olarak biniyorum yıllardır. Bir de profesyonel olabilmek için para gerekiyor ekipmanlar, bisiklet vs pahalı Şu çoğunlukla herkeste olan standart çift amortisörlülerden var bende. Zamanında ilkokulda ilk bursumla almıştım :)
    Forumda bisiklet konusunda tecrübeli arkadaşlar illa ki vardır. Ciddi tavsiye isteyecek olursanız konu açın bence.
    Ben tavsiye verebilecek seviyede değilim özetle.
    İyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

anlat neler oldu

Alıntıları Göster
    Anlattım burada konuyu sildirdim esasen benim hatam adama iftira attım, neyse hakkını helal etti, forumda olmadığım vakit bir başka forumda konu açtım şöyle böyle galerici diye ta 8-9 ay önce neyse 3-4 hafta önce işten geldim uyuyorum öğle 1 gibi telefon çaldı dedim şimdi açmayım neyse 3 gibi kalktım ben aradım buyrun diye sen 500l si olan değil misin dedi evet dedim başladı sövmeye usta ne diyorsun anlamadım şahıs anlattı dedim aradan geçmiş 7-8 ay ben unuttum herkeste unutmuştur neyse kapattım 2 dakka sonra yine aradı yine küfür etti, mahkemeye verecem seni dedi sen dedim böyle küfür etmeye devam et, sonra kapattı telefonu akşam tekrar aradı telefonu biraderim açtı yine küfür ediyor biraderde küfür etti neyse daha başka şeylerde söyledi sende iyi birine benziyorsun kardeşinde öyle dedi telefon ettim son derece saygılı konuştu dedi ama dedi çok sinirlendim dedi neyse konuyu sildirdim forumdan hakkını helal etti, (etmese vicdan azabı çekerdim hayat boyu).

Konu tatlıya bağlandı kapandı gitti.

Yani o kişi ile karşılaşsam büyük ihtimal şişlemişti ama hakkıdırda.

Biraderim olmasa bugün yarın gidiyorduk öbür tarafa

Tabi benim olay farklı benim hatam ama öylesine söyledim çok haber duyuyorum daha geçen gün expertiz aracın moklarını ortaya çıkardığı için öldürüldü.

Expertizci doğruyu söylediği için öldürüldü buradan hesap edin işte.

Benim bu anlattığıma bakmayın tamamen benim hatam ama konu kapandı.

Siz doğruyu söylediği için öldürülen expertize bakın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.