Şimdi Ara

Sarıcakaya Belediyesi Makam Aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabadan anlayan Belediye Başkanlarıda varmış görüyoruz ki :) Makam aracı olarak Mazda Xedos 235.000 km de ve 10.000 TL civarı bir fiyatla açık artırmaya koymuşlar.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-makam-araci-mazda-xedos-9-171465584/detay

Ankara Gölbaşı Kaymakamlığında da bir tane 1998 Mazda 626 makam aracı görmüştüm.

Sizlerinde gördüğü böyle pahalı olmayan ve iyi makam araçaları oldu mu? Belediyenin parasıyla çok pahalı makam araçları alanlar var onları kınıyorum. Bir de utanmadan 2-3 koruma aracıyla geziyor bazıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elletra951 -- 17 Temmuz 2014; 0:02:22 >

• Beylikduzu bld baskan yardimcisinda gecen donem icin konusuyorum bi alt kasa passat vardi. Baskanda ne var di bilmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Beylikduzu bld baskan yardimcisinda gecen donem icin konusuyorum bi alt kasa passat vardi. Baskanda ne var di bilmiyorum...
    Geçen forumdan biri bu aracı almaya niyetlenmişti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 17 Temmuz 2014; 0:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Geçen forumdan biri bu aracı almaya niyetlenmişti :)

Alıntıları Göster
    fiyat uygun gözukuyor ama araç ne durumda acaba
  • Samsun büyükşehir belediye başkanında bmw 7 serisi var. 2006 da sıfır alınmıştı en pahalısıydı o zaman, full opsiyonlu.

• Maşallah gemi gibi araba. Başkan keyif sahibimis

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A

Samsun büyükşehir belediye başkanında bmw 7 serisi var. 2006 da sıfır alınmıştı en pahalısıydı o zaman, full opsiyonlu.
    Babamların köyünde belediye vardı kapandı.

Belediye başkanının makam aracı yoktu sanırım.

Bir beyaz Brodwayle gelmişti ki ona ait olamaz.

Ama köy belediyesi kapandı adam ilçeden aday oldu kazandı demek ki çalışıyor.

Bu arada Belediye uzun süre kapatılamadı çünkü belediyenin baya kabarık su borcu vardı

Güzelyurt/Hekimhan/Malatya merak edenler varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSoldier61

Samsun büyükşehir belediye başkanında bmw 7 serisi var. 2006 da sıfır alınmıştı en pahalısıydı o zaman, full opsiyonlu.

İşte yazık halkın paraları dandik luks araçlara gidiyor
  • mazda guzelmis.makam araci olugundan,bakimlarida eksiksiz yapilmistir. Lpg taktirip,ufakta bir bakimdan sonra tadindan yenmez hale gelir bu araba.

• İste belediye var belediye var.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

İste belediye var belediye var.
    Bürokratik, resmi kısımların makam arabalarını toplasak sanırım bütçenin %50' sine tekabül eder. 4.0 lt üzeri benzinli makam aracı kullanan milyonlarca makam var maalesef.. Şimdi konuşmak vardı ama işte..
  • elletra951 E kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A

Malesef öyle
    Tunceli Ovacık ta TKP nin belediye başkanı makam arabası kullanmıyor, kendi aracını kullanıyor. Keşke tüm belediye başkanları böyle davransa hizmet etmeye geldiklerini daha samimi ifade ederler. Belediye başkanların 7 serisi gibi araçlara ihtiyacı yok.
  • Eski belediye başkanı e200 aldı sıfır 2006 yılında yeni başkan geldi bir artistlik bir artistlik başkan mercedese binmez araç ihaleye çıkıp satıldı Tabi yeni gelen başkan 2013 model sıfır Kia sportage 2.0 dizel otomatik araç aldı herkes vay be dedi adam mercedese bıraktı kiaya biniyor halbuki kianın sıfırı mercedesten pahalı ömürleri halkı kandırmakla geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Eski belediye başkanı e200 aldı sıfır 2006 yılında yeni başkan geldi bir artistlik bir artistlik başkan mercedese binmez araç ihaleye çıkıp satıldı Tabi yeni gelen başkan 2013 model sıfır Kia sportage 2.0 dizel otomatik araç aldı herkes vay be dedi adam mercedese bıraktı kiaya biniyor halbuki kianın sıfırı mercedesten pahalı ömürleri halkı kandırmakla geçti
    vaay hemşerim, bayramda uğrayayım bi sarıcakayaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Alıntıları Göster
    Helal olsun, bazilari gibi Mercedes bagimlisi degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Alıntıları Göster
    Renault Laguna 1.Güneydoğu da birkaç ilçede ve herkesin malumu askeriyede oldukça fazla gördüm.Unutmadan:

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Renault Laguna 1.Güneydoğu da birkaç ilçede ve herkesin malumu askeriyede oldukça fazla gördüm.Unutmadan:

Alıntıları Göster
    alana hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: prens3370

alana hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Bizim millete müstehaktır lüks makam aracı kullanan başkanlar. Avrupada belediye başkanları bisikletle gider gelir işe bizde olsa kınarlar " goca başgan olmuş cocuk gibi belesbit biniyi" derler.
  • Denizde de gider mi ki acaba...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.