Şimdi Ara

Sarıcakaya Belediyesi Makam Aracı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zibidigibi

Bizim millete müstehaktır lüks makam aracı kullanan başkanlar. Avrupada belediye başkanları bisikletle gider gelir işe bizde olsa kınarlar " goca başgan olmuş cocuk gibi belesbit biniyi" derler.

sokaktaki insanların gösteriş için lüks arabalar bindiği memlekette belediye başkanı lüks araca binmiş çok mu,sende belediye başkanı olsan en kralını alırım bu konudaki herkes de alır,önce ikinci el passatlara,golflere sıfırından daha fazla para vermeyelim de sonra bunları konuşalım
  • Bizim burda makam arabası değil ama siyah plakalı honda civic görmüştüm 99 kasa. Ne amaçla kullanılıyor anlamış değilim
  • milletin yansıması bu görmemiş seçilenler
  • Bu konuda esenyurt belediye başkanı necmi Kadıoğlunu tek geçerim
    Garajı ağaoğlu ile yarışır.hem lüks bir jeep hem s clas kullanır.zaten ihale kanunu gereksizdir der,hızımı kesiyor diye hava basar.önce işi birine verir,sonra ihalesini yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necmi Kadıoğlu müdürlerini de yaşatır,sıradan müdürün altında bile sıfır Passat vardır.

• Güzel arabaymış
  • Makam araçları alınmaz. Çok kötü kullanılıyorlar.
    Bana bir tane rastladı aldım. Adamlar kapı döşemesinin kumaşında sigara söndürmüşler.
  • Başbakanın araçlarını gördüğümde kendimi bi Amerikan rüyasında hissediyorum. Bunlar az ya..
  • İzmir büyükşehir belediye başkanında s class var.

Geçen dönem karabağlar belediye başkanında a6 vardı.

Çiğli belediye başkanında siyah renk s80 vardı.

Aklımda kalanlar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Tunceli Ovacık ta TKP nin belediye başkanı makam arabası kullanmıyor, kendi aracını kullanıyor. Keşke tüm belediye başkanları böyle davransa hizmet etmeye geldiklerini daha samimi ifade ederler. Belediye başkanların 7 serisi gibi araçlara ihtiyacı yok.

+1
  • Hatay büyükşehir b. Başkanı A8 kullanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xedoslar tam makam araci olmaya layik. Diyanet isleri baskani 1 milyonluk mersoya bincegine buna binse ya

• Buralard genelde şöyle;
    baskan: audi a8 long
    Bask.yardimcisi: passat 2.0tdi
    Mudur: fluence dci
    Personel: symbol dci
    Filo kiralama hepsi..

• Kucukcekmece Bel. Bas. sanirim 2013 Audi A8 L kullaniyor.

• Kütahya'da valide A8 var eski kasanın makyajlısı 2008 modeldir tahminim.
    Belediye Başkan'ında eski kasa A6 var ama baya eski 2004 model filandir o da tahminimce.
    İlçelerdeki Belediye başkanlarında fluence var dinamik yada expresion donanım.
    Burada en lüks rektörün arabaları. (Arabası değil arabaları diyorum dikkat ederseniz.)

• Denizli valimizde 2006 civarı olması lazım S class belediye başkanımızda hyundai sonata mı genesis mi hangisi bilmiyorum bir hyundai var. Bir önceki belediye başkanı almıştı bu arabayı ya da belki vermiştir çünkü kendisi denizli hyundai yetkili servis ve bayiinin sahibiydi.

• Unutmayın belediyelerimizin ve devletimizin yüksek derece çalışanları da kesiciye girme hazzını yaşamak isteyebilir.
  • Imam osurursa cemaat zıçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Unutmayın belediyelerimizin ve devletimizin yüksek derece çalışanları da kesiciye girme hazzını yaşamak isteyebilir.

Di mi. Belkide kimsenin gormedigi biryerde vututututu yapiyordur memurlar

• Üsküdar Belediyesinin önünde de siyah plaka Audi A8 var ama günahına girmeyelim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.