Şimdi Ara

Şarj alıyor ama kulaklık ve pc de görmüyor 7 Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7 plus aldım başta çalışıyordu ama şimdi pc ye bağlayınca pc görmüyor ve kulaklık takınca çalışmıyor.Ama priz üzerinden şarj edince şarj oluyor.

Denediğim çözümler:

Farklı şarj kablosu ile denedim
    Farklı pclerde denedim
    Itunes kaldırıp driverlerini tekrar yükledim.
    Farklı kulaklıkla denedim
    dfu modda görmedi
    farklı kulaklıkları denedim

sorun devam ediyor çözüm hakkında fikir üretecek arkadaşlara teşekkürler..

• Şarj giriş yerini kürdan yardımı işe temizleyin. Düzelmezse giriş yerinin bağlı bulunduğu flex sorunlu olabilir. Ayrıca anakart üzerinde cihazınıza taktığınız şarj ve diğer aksesuarları tanımlayan entegrede sorun olabilir. İzmir’de iseniz yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayaemrah

Şarj giriş yerini kürdan yardımı işe temizleyin. Düzelmezse giriş yerinin bağlı bulunduğu flex sorunlu olabilir. Ayrıca anakart üzerinde cihazınıza taktığınız şarj ve diğer aksesuarları tanımlayan entegrede sorun olabilir. İzmir’de iseniz yardımcı olabilirim.

aldığım karaktersiz iş yeri bana 0 diye içi açılmış ana kartın üzerinde vidası olmayan kasa kenarlarının koptuğu batarya bandının olmadığı cihazı vermiş. apple servise gönderdim onarım yapmadan cihazı göndermişler bende aldığım yere götrüdüm bakalım cumartesiye kadar sana 0 cihaz verecem dedi bekliyorum şuan teşekkürler ilgin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.