7 plus aldım başta çalışıyordu ama şimdi pc ye bağlayınca pc görmüyor ve kulaklık takınca çalışmıyor.Ama priz üzerinden şarj edince şarj oluyor.
Denediğim çözümler:
Farklı şarj kablosu ile denedim Farklı pclerde denedim Itunes kaldırıp driverlerini tekrar yükledim. Farklı kulaklıkla denedim dfu modda görmedi farklı kulaklıkları denedim
sorun devam ediyor çözüm hakkında fikir üretecek arkadaşlara teşekkürler..
Şarj giriş yerini kürdan yardımı işe temizleyin. Düzelmezse giriş yerinin bağlı bulunduğu flex sorunlu olabilir. Ayrıca anakart üzerinde cihazınıza taktığınız şarj ve diğer aksesuarları tanımlayan entegrede sorun olabilir. İzmir’de iseniz yardımcı olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kayaemrah
Şarj giriş yerini kürdan yardımı işe temizleyin. Düzelmezse giriş yerinin bağlı bulunduğu flex sorunlu olabilir. Ayrıca anakart üzerinde cihazınıza taktığınız şarj ve diğer aksesuarları tanımlayan entegrede sorun olabilir. İzmir’de iseniz yardımcı olabilirim.
aldığım karaktersiz iş yeri bana 0 diye içi açılmış ana kartın üzerinde vidası olmayan kasa kenarlarının koptuğu batarya bandının olmadığı cihazı vermiş. apple servise gönderdim onarım yapmadan cihazı göndermişler bende aldığım yere götrüdüm bakalım cumartesiye kadar sana 0 cihaz verecem dedi bekliyorum şuan teşekkürler ilgin için