Şimdi Ara

sarj bitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar z510 8gb lik bilgisayarım 2 gün önce şarj ettim(%100) sonra sarjdan çıkarıp kullandım ama sarjin %99dan assagiya inmediğini gordum normalde 3-5 dakikada %1 inmesi gerekiyor su anda sorun biraz geçti gibi ama yüzde çok yavaş düşüyor sebebi ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• studengineer kullanıcısına yanıt
    8gb olduğu için olabilir. 12gb olan bilgisayarım, 4 saat sonra bitiriyor sarjını.

• Bugün arkadaşım kullandı şarjı %50de iken bilgisayar kapanmıs power düğmesine filan basmış ama çalışmamış srja takınca şarj %1 mis
    Bataryayla ilgili bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum batarya uzun sure calistiriyor

• Gösterge bazen donup kalabilir eski nesil android telefonlarda yapardı sorun nede bilmiyorum ama kapat aç ile düzelir genelde olmadı hesabını yapacaksın pili ort 3 saatte biter normal kullanımda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo settings de battery calibration menüsü vardı yanılmıyorsam. Oradan kalibrasyonunu yap, düzelecektir.
    Edit: energy manager de vardı, ama win10 da maalesef yok, bu program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 25 Ekim 2015; 20:45:32 >
  • Lenovo energy managament uygulamasından ölçüm sıfırlama yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bilgisayarımdan memnumdum.. şarjı bi anda bitene kadar..Kapanırken hem kalan yüzde zaman dilimini söylemiyor hem de bi anda kapanıp çıt sesi veriyor.Bu olaylar windows 10 yükledikten bir kaç hafta sonra etkisini gösterdi. Windows 10u başlarda kullanırken böyle bir durum yoktu.
    Garantiye göndericem ama 20 iş gününden önce gelmez dediler. Bilgisayarım bana şu günlerde daha bir gerekli. Garantiye göndermeden yapabileceğim şarj durumunu düzeltebileceğim olanak var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playbook Sarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.