Şimdi Ara

Şarj'im %30'a Gelince Telefon Kapanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
107.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: haqqus

quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: haqqus

Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bende de baş gösterdi 1 senelik 4s 6.1.3 ben daha yeni aldım cihazı kullanıma engel değil ama moral bozuyor şarjlı kılıf kullanıyorum şarj azalınca basıyorum doluyor ama moral bozuyor nedir bu lowbatterylog batarya değişnce kesin düzelirmi şarjım iyi gidiyor

4s cihaz ayni sorunu yasiyordum cok arastirdim herkes bataryadan oldugunu soyledi cuma gunu batarya degistirdim hicbir sorun kalmadi ayrica 4 saat kullanimla biten sarjim 9 saati zorluyo suanda. Ayrica 40 tlye internetten alip kendim degistirdim. Degistir bataryayi hic ugrasma sifir gibi oluyor cihaz istersen aldigim yerin linkini pm atarim icinde tornavida da hediye ediyorlar 5 dkni almiyo degistirme

Süpersin kardeşim link bekliyorum o zaman senden

Pm attim

Alıntıları Göster
    konuyu yine hortlatıyoruz ama yurt dışından alınma İphone 5'im de aynı sorunu yaşıyorum 6.1.4 cihaz panic.plist diye hata yok ama low battery hatası var .bataryay'yı değiştirmeden nasıl çözebilirim ??

• quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

konuyu yine hortlatıyoruz ama yurt dışından alınma İphone 5'im de aynı sorunu yaşıyorum 6.1.4 cihaz panic.plist diye hata yok ama low battery hatası var .bataryay'yı değiştirmeden nasıl çözebilirim ??

Alıntıları Göster
    bataryan arızalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

bataryan arızalı

iPhone 5'in arka kapağı açılmıyor diye biliyorum ne yapmalıyım ??
  • bird-hunter kullanıcısına yanıt
    Elin söke takma işlerine yatkınsa,önce bi batarya satın alıp alttaki, 2 vidayı söktükten sonra,ekranı güçlü bir cam vantuzuyla çıkarıp bataryanı değiştirebilirsin,youtube da videoları mevcut
    yada servise verebilirsin
  • quote:

quote:

bataryan arızalı

https://www.youtube.com/watch?v=lupjpCAaqkU bak istersen
  • quote:

quote:

quote:

bataryan arızalı

izledim bu videoyu ve açıkçası cesaret edemedim battery doctor falan deneyeceğim şimdi bu sefer %1'e kadar dayandı ama ileride yine böyle bişey yaparsa servise vermeyi düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

bataryan arızalı

izledim bu videoyu ve açıkçası cesaret edemedim battery doctor falan deneyeceğim şimdi bu sefer %1'e kadar dayandı ama ileride yine böyle bişey yaparsa servise vermeyi düşünüyorum

elinde bataryan varsa cihazında garantili değilse yurt dışı ise buyur gel ücretsiz batarya montajını yanında yapalım veya sana yaptıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 26 Eylül 2013; 16:56:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bataryan arızalı

elinde bataryan varsa cihazında garantili değilse yurt dışı ise buyur gel ücretsiz batarya montajını yanında yapalım veya sana yaptıralımhttp://www.kadikoyiphone.com/ 0216 345 35 71 0534 324 14 14

Hocam ben istanbul'da yasamiyorum ama istanbul'a yolum duserse ugrayabilirim tahmini olarak ne kadara yapiyorsunuz ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kenbu kullanıcısına yanıt
    Ben de istanbul dışında yasıyorum ama sizin yanınıza gelicem zira batarya sorunu gerçekten cok can sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: femmefatal

Ben de istanbul dışında yasıyorum ama sizin yanınıza gelicem zira batarya sorunu gerçekten cok can sıkıcı.
    kalibre edin.
  • Pilden %100 verim alsak bile 1 gün gitmiyor birde bu sorun var. Aldığım beri aynı sorun var yüzde 20 ile başladı 30 larda kapanmaya başladı az önce yüzde 50 de kapandı. Garantiye verip değiştiren var mı yoksa kullanıcıya mı mal ediyolar?

Hayır telefonu satayım olmadı dedim sordum ne kadar eder ama bak peşinen söylim pili bozuk dedim cüzzamlı muamelesi yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: farks

Pilden %100 verim alsak bile 1 gün gitmiyor birde bu sorun var. Aldığım beri aynı sorun var yüzde 20 ile başladı 30 larda kapanmaya başladı az önce yüzde 50 de kapandı. Garantiye verip değiştiren var mı yoksa kullanıcıya mı mal ediyolar?

Hayır telefonu satayım olmadı dedim sordum ne kadar eder ama bak peşinen söylim pili bozuk dedim cüzzamlı muamelesi yaptı.

Garanti varsa neden satıyorsunuz ki ? Yollayın garantiye gitsin.

• Bendede 4 s var benimde %10 larda kapaniyo oyun oynarken hemen bitiveriyo sarj ve cok cok yavas doluyo sarj...

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Pilden %100 verim alsak bile 1 gün gitmiyor birde bu sorun var. Aldığım beri aynı sorun var yüzde 20 ile başladı 30 larda kapanmaya başladı az önce yüzde 50 de kapandı. Garantiye verip değiştiren var mı yoksa kullanıcıya mı mal ediyolar?

Hocam pilin sorunsuz hali bile yetmiyor 1 gün. En azından s4 alayım diyorum pili bariz daha fazla gidiyormuş. Kafam rahat 1 günü çıkartsın yeter.
    Ayrıca şarj kablosu bozuldu orjinal çok pahalı yan sanayi uyumsuz vb. Altı üstü şarj kablosu nedir bu çektiğim çile bana sanki ekstra birşey yaptığı var. Benki apple hayranıyım ama yetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 26 Aralık 2013; 13:36:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

quote:

Hocam pilin sorunsuz hali bile yetmiyor 1 gün. En azından s4 alayım diyorum pili bariz daha fazla gidiyormuş. Kafam rahat 1 günü çıkartsın yeter.

Yanlış anlama ama İphone kullanırken sırf pili az gidiyor diye Android cihazı kullanmak bana saçma geliyor. Tabi karar sizin.

• Telefonun amacı işimi görmesi ki bunun için de enerjiye ihtiyaçım var. Şimdi ne yapayım ya arayan müvekkile kapat pilim bitiyo diyeceğim ya da gün ortasında bir şekilde telefonu sağa sola şarja takacağım. Benim işimi görmedikten sonra gerisi yalan maalesef.

Fikrinizi bekirtin hiç bir zaman sıkıntı olmaz :)

• Oncelikle bu sorun bataryadan kaynaklandigina emin misiniz arkadaslar? İos 7 yukleyen bi ton insanda ve bendede var.Telefonu yeni alanda da eski telefonu olandada.Bence kesinlikle bataryayla alakali degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

Oncelikle bu sorun bataryadan kaynaklandigina emin misiniz arkadaslar? İos 7 yukleyen bi ton insanda ve bendede var.Telefonu yeni alanda da eski telefonu olandada.Bence kesinlikle bataryayla alakali degil.
    Ben bu sorun ve ayrıca çağrı geldiğinde ekran donmasından dolayı telefonu pazartesi garantiye gönderdim. Bakalım nasıl bir sonuçla gelecek.
  • Bu sorunu yaşayanlar pil/bataryayı değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

Bu sorunu yaşayanlar pil/bataryayı değiştirin.
    Bataryanın hor kullanımı sonucu oluşuyor bu problem.çok ısınınca telefonu acil olmadıkça kullanmamak lazım.Bazı arkadaşlar şarja takıp oyun oynuyor deli gibi amper çekiyor bataryadan.Oyun sırasında bataryada azalma olmayınca (şarja takılı olduğu için) sorun yok zannediyorlar ancak bataryanın ömrümden ve veriminden yemiş oluyorlar.%20 nin altına düşünce şarj edin.Ayda 1 defa telefon kendiliğinden kapanana kadar uygun bi zamanınızda şarjın bitmesini bekleyin öyle şarja takın ve %100 ü görseniz dahi 30-45 dk daha şarjda bırakın.2 yıldır kullanıyorum ve bataryanın verimi %95.ayrıca yaklaşık 4 yıldır iphone kullanan ve batarya konusundaki teknolojik gelişmeleri takip eden biri olarak bu tavsiyeye uymanızı öneriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.