Şimdi Ara

Şarj'im %30'a Gelince Telefon Kapanıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
107.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim de batarya %90 bozuk 12 de 15 de kapanıyor en kaliteli bbataryayı nerden bulabilirim ?
  • 4s ayni sorun var
  • ios7 kullanan tüm arkadaşlarım aynı sorunu yaşıyor, ben de dahil. bence de pilden kaynaklı değil. ios 7.1'le düzeleceğini umuyorum.
  • Bendede aynısı oluyordu 7 aralıkta aliexpressden 10 dolara aksesuarlarıyla birlikte pil siparişi verdim dün elime ulaştı 23 gün de geldi bugun pili taktım full sarjı yaptım ilk aldığım gibi oldu pilde baya kaliteliydi aliexpressden alışveriş yapıp değişebilirsiniz pillerinizi bu olayda ios 7 ninde payı var birazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 29 Aralık 2013; 20:56:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

Bendede aynısı oluyordu 7 aralıkta aliexpressden 10 dolara aksesuarlarıyla birlikte pil siparişi verdim dün elime ulaştı 23 gün de geldi bugun pili taktım full sarjı yaptım ilk aldığım gibi oldu pilde baya kaliteliydi aliexpressden alışveriş yapıp değişebilirsiniz pillerinizi bu olayda ios 7 ninde payı var birazda

Aynı sorun bende var, akşam üzeri dışardaydım %30 da kapandı deli oldum, link verebilir misin hocam bende alayım batarya

• VictorMature kullanıcısına yanıt
    ben pili taktım kullanıyorum ani kapanma yok pilde baya kaliteli şimdilik sorun yok...
    http://www.aliexpress.com/item/1430mAh-3-7V-Li-ion-Internal-Battery-Replacement-Part-Tools-for-iPhone-4S/609983881.html
  • quote:

ben pili taktım kullanıyorum ani kapanma yok pilde baya kaliteli şimdilik sorun yok...
    http://www.aliexpress.com/item/1430mAh-3-7V-Li-ion-Internal-Battery-Replacement-Part-Tools-for-iPhone-4S/609983881.html

linkten bende aldım hocam bakalım, sorunsuz ve hızlı gelir umarım.
  • quote:

aynı linkten bende aldım hocam, umarım sorunsuz ve hızlı gelir
  • VictorMature kullanıcısına yanıt
    15 20 günde gelir singapur posta ile geliyor yalnız pili takarken dikkat et vidalar çok küçük dikkatli aç ayrıca pili çıkarırken pul gibi birşey var antene - uçu veren zımbırtı düşürme düşerse telefonun çekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 3 Ocak 2014; 18:05:36 >
  • quote:

15 20 günde gelir singapur posta ile geliyor yalnız pili takarken dikkat et vidalar çok küçük dikkatli aç ayrıca pili çıkarırken pul gibi birşey var antene - uçu veren zımbırtı düşürme düşerse telefonun çekmez

hele bi gelsinde hocam, youtube'dan falan izleyerek yapıcam bi şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanSCN

Ben bu sorun ve ayrıca çağrı geldiğinde ekran donmasından dolayı telefonu pazartesi garantiye gönderdim. Bakalım nasıl bir sonuçla gelecek.
    Telefonumu dün aldım arkadaşlar, sıfırı ile değiştirmişler. Bilgi vereyim dedim.
  • quote:

quote:

Ben bu sorun ve ayrıca çağrı geldiğinde ekran donmasından dolayı telefonu pazartesi garantiye gönderdim. Bakalım nasıl bir sonuçla gelecek.
    Telefonumu dün aldım arkadaşlar, sıfırı ile değiştirmişler. Bilgi vereyim dedim.

Ekran sorunu yoktu ama pil sorunu nedeniyle vermiştim pil değişimi yapılacakmış, pil de ellerinde yokmuş bekliyoruz bakalım sizin adınıza sevindirici haber.
  • Orjinal iphone pili lityum polimer.

Yan sanayi piller ise bildiğim kadarıyla lion. Bunlar ısınmaya karşı daha hassas.

• Beyler dikkat ios7 de şarj tam bitmeden kapanma sorunu var . Boşu boşuna pili değiştirmeyin yanlışlıkla..
  • Benim pil 2 gün önce %1 de en az 30 dakika gitti :) bataryayı kalibre edeyim dedim pişman oldum.Bu arada benim cihazda %10-20 lerde kapandığı oluyor tek suçlu ios7 bilesiniz yeni güncelleme sorunu çözer inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos'dan olduğunu sanmıyorum. 7'ye jb çıkana kadar 5.1.1 kullanıyordum. Onda da aynı sorun vardı.

• Ios dan kaynaklı olsa servis pil/cihaz değişimi yapmaz kaldı ki bu sorun çok uzun zamandır var bende bırakın yamayı istese apple Ios 8 çıkartırdı geçen sürede.
  • üzgünüm arkadaşlar. ben 6.1.4 kullanıyordum ve jailbreak bekliyordum. hem arayüzden sıkıldığım hem de bu pil sorunu baş gösterdiği için ios 7 ye geçtim fakat problemim düzelmedi. bir keresinde de ortamda takılırken pilim yetmeyecek diye döt korkusuyla otururken (%3 idi) eve gider gitmez şarja takmamla %28den şarja başladı. o yüzde 3ü görmeden 5 dakika öncesindeyse %34tü. yani tereddüt etmeden pilinizi orjinal bir bataryayla değiştirin. güvenmediğiniz yerlerde ya da ucuz diye batarya tercih etmeyin. piller bu konuda dikkat etmeniz gereken şeyler. garantiliyse kendinizi ayarlayın ve telefonu bırakın servise. yoksa şarjı 30-40 diye güvenerek yarı yolda kalabilirsiniz. çünkü bir kere kapanınca şarja takmadan açılmıyor genelde... (ucuz batarya yüzünden telefonunuzu kaybedebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutopuZ -- 16 Ocak 2014; 11:13:16 >
  • Pil değişimi yapıldı. 2 kere şarj ettiğim telefonum artık akşamları 50-60 bandında oluyor. Bilsem bu kadar fark edeceğini ilk gün verirdim servise. Hala satmayı düşünüyorum telefonumu o ayrı :)

• pil ios7 ile alakalı ama pilde ömrünü tamamladıysa değiştirmek gerek..yuzde 30 da pil bitiyor..pili değiştim 30 da 20 de kapanma sorunu kayboldu..aynı ios yenı pilde stabil bitiyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.