Merhabalar. Benim sorunumda ipod'umu şarj edememek.(1.nesil nano,2gb) Usb kablosuyla bilgisayarıma takıyorum (farklı bilgisayarlarda da denedim) bazen hiç güç kalmadı diyor, bazen şarj oluyor diyor,bazen renkli,bazen renksiz oluyor.. Ama ne olursa olsun şarj olmuyor. hiç adaptörle şarj etmeyi denemedim. Ayrıca hiç 1 2 saatten fazla beklemedim. Zaten hiç dolmuyor.1-2 saatte 1-2 kademe dolabilir diye düşünüyorum. Hep en düşük kırmızı kademede. Renkli olduğunda ekrandahttp://img507.imageshack.us/img507/7070/ipodshargezu5.jpgsimge oluyor.. Ekran renkli olduğunda içine şarkı atabiliyorum..uzun zamandır açmıyordum ipod'u yeni açtım.(tekrar denemek için...tabi önceden kullanmıştım, bozulunca tamir ettiremedim bir türlü)
(Restore ve başka bilgisayarlarda denemekten başka bir şey yapamadım)
Şimdiden çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.
Bunun sebebi bilgisayarın usb'sinin 1.1 olmasıdır. USB 2.0 olan bilgisayarlarda iPod hızlı bir şekilde şarj olur. Adaptörü kaybettim hatta ben. Tek yapmanız gereken iPod'u adaptörüyle şarj etmek...
Hmm acaba 1.1'de ne kadar sürede dolar? Denemek için bekleyebilirim..
dolduğunu görmedim. olanı da bitiryor hatta. pda var bende onun da şarjını sömürüyordu bu 1.1 eject deyip çıkartırsan biraz şarj olmaya başlar ama sanırım biraz sonra kendi kendine gene yanmaya başlar
Hmm çok teşekkür ederim.. O zaman ben bir yerden ipod adaptörü edinmeye çalışayım..