Şimdi Ara

Şarj sıkıntısı çekenler MUTLAKA OKUMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran görüntülerini konuyu açan arkadaşa @cangunnere özelden gönderdim. Konusunu düzenleyebilir. Şarj konusuna gelince... Lumia920 şu anda şarjda. Uyguladığımız işlemin etkisi nasıl olacak merak ediyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

925 kullanicilarinin deneyimlerini merak ediyorum. Sırf şarj yüzünden 925 yerine 735 aldim

Ben bir fark görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece sıfırladım. Sabah cihaz merkezi ve glance ekranını kaldırdım. Bakalım sonuc ne olacak?
  • The Dark Knight kullanıcısına yanıt
    Glance'yi kaldırmamıza gerek yoktu. Sonuçlarınızı bekliyorum. Akşama doğru konuyu resimlerle editleyeceğim.

Birde ayarlardan Ekran>Pil koruyucusu açık mı diye bakarsanız sevinirim. Açık olması gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Glance'yi kaldırmamıza gerek yoktu. Sonuçlarınızı bekliyorum. Akşama doğru konuyu resimlerle editleyeceğim.

Birde ayarlardan Ekran>Pil koruyucusu açık mı diye bakarsanız sevinirim. Açık olması gerekiyor

Açık hocam. Şuan %24te şarj. Bitince şarj edip kullanımı yazarım
  • Konuyu güncelledim.

Olumlu-olumsuz,yeterli-yetersiz de olsa bu işlemlerden sonra yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler...

• Denemedim fakat deneyen ve kesin sonuç alanlar yazarsa bi bende deneyecegim.

• 735 de deniyorum yarınki durama göre yazarım

• Anlatılanları uyguladım. 6 saattir telefonu kurcalıyorum. Motorlu taşıtlar vergisini yatırdım, instagram'ı kontrol ettim, facebook'a twitter'a mobilden girdim beş dakika takıldım. Minion Rush'ı yarım saat kadar oynadım, 15 dakika flick shot oynadım. Ekşi sözlükte, donanımhaberde, başka forumlarda dolandım. Whatsapp'ta mesajlaştım. Türk Dil Kurumu, Nişanyan Sözlük'e falan baktım. Hepsinde de 3g seçili şu anda şarj %16. Evet eskisine göre daha fazla dayandı diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı telefonu kullanacak kadar bile aklı olmayanlar akıllı telefon alırsa şarj sıkıntısı çekmemek elde değil.

GPS sürekli açık kalacak
    3G sürekli açık kalacak
    Bluetooth sürekli açık kalacak.
    Her uygulamadan sürekli bildirim alacaksın.
    Telefonu şarjı bitmeden sürekli şarj/deşarj edeceksin.

Sonra bu telefonun şarjı niye çabuk bitiyor.

2 yıldır bilinçli bir şekilde akıllı telefon kullanıyorum ve 1550 mAh olan pilimde sadece 50 mAh'lik bir kayıp var. 1500 mAh olarak sorunsuzca kullanıyorum.

Daha altı ay olmadan bu pil değerini 1400 'ün altına düşüren akıllı telefon kullanıcıları da gördüm.

O yüzden cihazını bilerek kullanmaya özen göstermenizi tavsiye ediyorum.
  • Cihaz merkezini güncellememiz yetiyor.Bir güncelleme ile çözer insan ama hayır illa biz 6 ay bekleyeceğiz çok teşekkürler Microsoft

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Akıllı telefonu kullanacak kadar bile aklı olmayanlar akıllı telefon alırsa şarj sıkıntısı çekmemek elde değil.

GPS sürekli açık kalacak
    3G sürekli açık kalacak

2 yıldır bilinçli bir şekilde akıllı telefon kullanıyorum ve 1550 mAh olan pilimde sadece 50 mAh'lik bir kayıp var. 1500 mAh olarak sorunsuzca kullanıyorum.

Daha altı ay olmadan bu pil değerini 1400 'ün altına düşüren akıllı telefon kullanıcıları da gördüm.

Kayıba nereden bakıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Akıllı telefonu kullanacak kadar bile aklı olmayanlar akıllı telefon alırsa şarj sıkıntısı çekmemek elde değil.

GPS sürekli açık kalacak
    3G sürekli açık kalacak

Ios icin ibackupbot diye bir yazilim vardi belki wphone icin de gecerlidir bir deneyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

GPS sürekli açık kalacak
    3G sürekli açık kalacak

Ios icin ibackupbot diye bir yazilim vardi belki wphone icin de gecerlidir bir deneyin

Eski iOS cihazımda 1 yıllık cihaz olmasına rağmen kayıp gözükmüyordu.

Bu telefonda korkuyorum bakmaya ısınıyor şarj su gibi gidiyor telefonu da değiştiremiyoruz kaldık böyle

Programın çalışacağını sanmıyorum ama yine de teşekkürler

• Bu başlığı görünce acaba cihaz merkezini daha önce açtım mı açmadımmı diye kontrol edeyim dedim.
    Tıkladım update gibi bişey yapıp restart yaptı telefon. Heralde açmaktan kastınız buydu:D:D

Zaten pcden sıfırdan kurulum yapıcaktım da bu cihaz merkezini silmenin gereği varmıdır? İlerde yanlışlıkla basmamak içinmi silin diyorsunuz. Gerçi bir işe de yaramıyor şu an için:)
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef açıp,restart ettikten sonra iş işten geçiyor

Silerseniz oluşan bu hatadan kurtulursunuz :D
    Kullandığınız cihazda tuşlar aydınlatmalıysa daha çok işe yarıyor.

• cangunner kullanıcısına yanıt
    525 kullanıyorum ışıkla ilgili problemim yoktu zaten. bataryaya katkısı olurmu diye bakayım demiştim.
    Sanırım pil tasarrufu modunda kullananlar bu ışığın gereksiz yere yanmasını önlediği için şarj tüketimini azaltıyor. Onun dışında bataryaya katkısı yok sanırım. Teşekkürler sildim programı. telefonu sıfırlayınca dokunmam bir daha:)
    Birde ortam karanlıkken parlaklık otomatikteyse parlaklık daha da düşüyor. Bu sizin işinize yarayabilir

• cangunner kullanıcısına yanıt
    İşte bu işe yarar. En iyisi silmek zaten işe yaramıyor. eyw:)
    Rica ederim, sonucunuzu bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.