Şimdi Ara

Şarj sıkıntısı çekenler MUTLAKA OKUMALI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sildim zaten siz deyince de şimdi evdeki ışığı kapayıp denedim otomatik ışık sanki birazcık daha azalmış gibi geldi.
  • 735 de bişi farketmedi
  • Tuş ışıkları kapanmadı ama sanki daha iyi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler sonunda tuş ışıklarını söndürebildim.
  • Her seferinde farklı bi etki yaratıyor anlamadım gitti,bu olaydan sonra ekran>pil koruyucusu açık olunca ekran kısılıyor,ışıklar sönüyordu. Geçen tekrardan sıfırladım telefonu pil koruyucusu açık olsada tasarruf moduna girmediği sürece sönmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Her seferinde farklı bi etki yaratıyor anlamadım gitti,bu olaydan sonra ekran>pil koruyucusu açık olunca ekran kısılıyor,ışıklar sönüyordu. Geçen tekrardan sıfırladım telefonu pil koruyucusu açık olsada tasarruf moduna girmediği sürece sönmüyor.

Ben bir birkaç gün önce sıfırladım cihazı hemen ardından cihaz merkezi uygulamasını sildim.Şimdilik herhangi bir sorun b olmadı.

Cihazınızı tekrar sıfırlayıp kontrol edin yine devam ediyorsa nsu ile yazılımı yeniden yükleyin.

Cihaz merkezi yazılıma yapışık bir uygulamamıydı acaba silince sıfırlamadan sonra sorun çıkarttı.

• Lumia 1020 var ve cihaz merkezini actigimda tuş ışıklarının sonmemesi problemini yaşamıyorum. Ayrıca yine de denemek istedim ancak tarihi 2100 de yapsam uygulamaya tikladigimda normal bir şekilde açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Lumia 1020 var ve cihaz merkezini actigimda tuş ışıklarının sonmemesi problemini yaşamıyorum. Ayrıca yine de denemek istedim ancak tarihi 2100 de yapsam uygulamaya tikladigimda normal bir şekilde açılıyor.

2400 yap.Tabi önce sıfırla.
  • OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    2200 falan deneyin en garantisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler 2400 yapınca oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 10 Şubat 2015; 20:36:55 >
  • Birader sizin ben şimdi hacı hızlı bildirim cubugundaki hızlı ayarlar gitti herşey değişti çöp oldu telefon resmen helal olsun size

• osmantemiz01 O kullanıcısına yanıt
    Geliştirici sürümü mü kullanıyorsun?
    Kelimelerine dikkat edersen sevinirim

• cangunner kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma birader

• ne işe yarıyor bu cihaz merkezi,l820 yeni aldım,kargodan gelince denemek isterim.ayrıca telefonu ilk aldığımızda bütün güncellemeleri yapalım mı?kasma donma takılma yapan güncellemeler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Akıllı telefonu kullanacak kadar bile aklı olmayanlar akıllı telefon alırsa şarj sıkıntısı çekmemek elde değil.

GPS sürekli açık kalacak
    3G sürekli açık kalacak
    Bluetooth sürekli açık kalacak.
    Her uygulamadan sürekli bildirim alacaksın.
    Telefonu şarjı bitmeden sürekli şarj/deşarj edeceksin.

Sonra bu telefonun şarjı niye çabuk bitiyor.

2 yıldır bilinçli bir şekilde akıllı telefon kullanıyorum ve 1550 mAh olan pilimde sadece 50 mAh'lik bir kayıp var. 1500 mAh olarak sorunsuzca kullanıyorum.

Daha altı ay olmadan bu pil değerini 1400 'ün altına düşüren akıllı telefon kullanıcıları da gördüm.

O yüzden cihazını bilerek kullanmaya özen göstermenizi tavsiye ediyorum.

Lityum bazlı pillerde pil tamamen biterse lityum şişme yapar ve batarya ömrü kısalır. Yani akıllı telefonlarda şarj tamamen bitmeden şarj etmek gerekir. Ayrıca istediğiniz zaman da şarjdan çekebilirsiniz tamamen dolmasına gerek yok. Ahkam kesmek yerine biraz araştırın ve insanlara yanlış bilgiler vermeyin.

• Flood yapmak istemem ancak önemli birşeyler söylemek ve konuyu açan arkadaşa teşekkür etmek istiyorum. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmek gibi bir niyetim vardı. Bu konuyu görünce cihaz merkezine bir gireyim değişimi gözlemleyeyim dedim. Cihaz merkezi aktif olduğunda batarya performansı akıl almaz derecede düştü. Ben telefonla çok uğraşamam gün içinde. Max 20dk tel görüşmesi arada sırada da mesaj ve face-instagram bakar çıkarım. Önceden şarj 1 gün beni götürürken cihaz merkezini açtığımda günde 3 defa şarj ettiğim oldu. 1 hafta test ettim ve gece eğer pil %50'nin altındayken uyursam sabah kalktığımda pil tasarrufuna girmiş oluyordu. Resmen pil kendi kendini yiyordu. Bu sabah arkadaşın dediklerini uyguladım ve pil performansı eskiye döndü. Ayrıca denim güncellemesi de geldi telefona.(Vodafone L925) Yani hem pil iyileşti hem de PFD olmadan stabil en güncel resmi sürümü kullanıyorum. Arkadaşa tespitinden ve anlatımından dolayı teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The PentaTonic -- 23 Şubat 2015; 0:45:20 >

• Çok belirgin bir etkisi olacağını düşünmüyorum, zaten cihaz her halükarda sıfırlanınca performansı her bir yönden artacaktır ...

• serinaga S kullanıcısına yanıt
    3 tane bağımsız led var. Ayrıyeten parlaklık ayarlarda olduğundan daha da kısılıyor

• serinaga S kullanıcısına yanıt
    hocam sen bi cihaz merkezini aç hele ;)
  • Beyler bayanlar cihaz merkezi güncellenmiş ve bahsettiğimiz sorun ortadan kalkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangunner -- 27 Şubat 2015; 1:26:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.