Şimdi Ara

Sarjda durduk yere azalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay kadar önce n11 den aldığım asus zenfone 5 gece şarjı %95 iken sabah %40 düştü 2 3 gündür bu şekilde devam ediyor bunun için ne yapılabilir cevaplariniz için tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozay -- 30 Ocak 2015; 18:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende en fazla %5 düşüyor büyük ihtimal arka planda çalışan uygulama var yada telefona virüs bulaşmış olabilir fabrika ayarlarını geri dön

• Bu kadar düşüş normal değil, 3G açık mı? Birkaç gün daha deneyin yine aynı düşüş olursa garantiye verin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 1 Şubat 2015; 15:55:02 >
  • Uygulamalar > Ayarlar > Pil bölümüne gelip bir ekran görüntüsü alırsanız, arka plandaki uygulamaları görerek daha kolay yardımcı olabiliriz.

Benzer bir durumu yaşadım, benim gpsd acıkmış, o nedenle bu kadar çok şarj yemiş. Benzer bir durum olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tozay

1 ay kadar önce n11 den aldığım asus zenfone 5 gece şarjı %95 iken sabah %40 düştü 2 3 gündür bu şekilde devam ediyor bunun için ne yapılabilir cevaplariniz için tesekkurler

http://goo.gl/hcv1mu konum işini görür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Maestro58 Zenfoneler pil çıkarılmıyor verdiğin konudaki pili çıkartın diye bahsedilmiş galiba senin zenfone serilerinden telefonun yokmu :)

@tozay Arka plandaki açık programları kapatırsan öyle çok çabuk şarj yemez

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en&hl=tr

Tavsiyem bunu dene çok işini görecektir. Program gereğini pil kalibrasyonu yapabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

@Maestro58 Zenfoneler pil çıkarılmıyor verdiğin konudaki pili çıkartın diye bahsedilmiş galiba senin zenfone serilerinden telefonun yokmu :)

@tozay Arka plandaki açık programları kapatırsan öyle çok çabuk şarj yemez

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en&hl=tr

Tavsiyem bunu dene çok işini görecektir. Program gereğini pil kalibrasyonu yapabiliyor

Zenfonum yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    2 ay önce açıldı
    Bilgisayar durduk yere kitleniyor
    17 yıl önce açıldı
    Ssd bozuldu(durduk yere)
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battery Doctor gibi uygulamaları indirme, daha kötü oluyor. Üstteki menüden Güç Tasarrufu'nu etkinleştirebilirsin. Ayarlar -> Pil ile bataryanı mahveden uygulamaları görebilirsin. Onlardan kurtulmaya bak.
  • Telefonu formatladim duzelme oldu fakat şarjda yinede azalma var arka plan programları kapatiyorum 3g filan hep kapalı servise goturucem artik cevaplarınız için tesekkurler

• quote:

Telefonu formatladim duzelme oldu fakat şarjda yinede azalma var arka plan programları kapatiyorum 3g filan hep kapalı servise goturucem artik cevaplarınız için tesekkurler

son güncellemeleri yaptın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Telefonu formatladim duzelme oldu fakat şarjda yinede azalma var arka plan programları kapatiyorum 3g filan hep kapalı servise goturucem artik cevaplarınız için tesekkurler

Telefon eşimin aksam birde onu deniyim tam olarak nerden yapiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Telefon eşimin aksam birde onu deniyim tam olarak nerden yapiliyor

Ayarlar - Hakkında - Sistem güncellemeleri
  • Arkadaşım galiba bataryasında sorun var bence garanti servisiyle iletişime geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.