Bildirim
Sarjda durduk yere azalma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende en fazla %5 düşüyor büyük ihtimal arka planda çalışan uygulama var yada telefona virüs bulaşmış olabilir fabrika ayarlarını geri dön
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar düşüş normal değil, 3G açık mı? Birkaç gün daha deneyin yine aynı düşüş olursa garantiye verin derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 1 Şubat 2015; 15:55:02 > -
Uygulamalar > Ayarlar > Pil bölümüne gelip bir ekran görüntüsü alırsanız, arka plandaki uygulamaları görerek daha kolay yardımcı olabiliriz.
Benzer bir durumu yaşadım, benim gpsd acıkmış, o nedenle bu kadar çok şarj yemiş. Benzer bir durum olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: tozay
1 ay kadar önce n11 den aldığım asus zenfone 5 gece şarjı %95 iken sabah %40 düştü 2 3 gündür bu şekilde devam ediyor bunun için ne yapılabilir cevaplariniz için tesekkurler
http://goo.gl/hcv1mu konum işini görür
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Maestro58 Zenfoneler pil çıkarılmıyor verdiğin konudaki pili çıkartın diye bahsedilmiş galiba senin zenfone serilerinden telefonun yokmu :)
@tozay Arka plandaki açık programları kapatırsan öyle çok çabuk şarj yemez
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en&hl=tr
Tavsiyem bunu dene çok işini görecektir. Program gereğini pil kalibrasyonu yapabiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: fethisagol
@Maestro58 Zenfoneler pil çıkarılmıyor verdiğin konudaki pili çıkartın diye bahsedilmiş galiba senin zenfone serilerinden telefonun yokmu :)
@tozay Arka plandaki açık programları kapatırsan öyle çok çabuk şarj yemez
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en&hl=tr
Tavsiyem bunu dene çok işini görecektir. Program gereğini pil kalibrasyonu yapabiliyor
Zenfonum yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Battery Doctor gibi uygulamaları indirme, daha kötü oluyor. Üstteki menüden Güç Tasarrufu'nu etkinleştirebilirsin. Ayarlar -> Pil ile bataryanı mahveden uygulamaları görebilirsin. Onlardan kurtulmaya bak. -
Telefonu formatladim duzelme oldu fakat şarjda yinede azalma var arka plan programları kapatiyorum 3g filan hep kapalı servise goturucem artik cevaplarınız için tesekkurler
quote:
Telefonu formatladim duzelme oldu fakat şarjda yinede azalma var arka plan programları kapatiyorum 3g filan hep kapalı servise goturucem artik cevaplarınız için tesekkurler
son güncellemeleri yaptın mı -
quote:
Orijinalden alıntı: The Time Lord
quote:
son güncellemeleri yaptın mı
Telefon eşimin aksam birde onu deniyim tam olarak nerden yapiliyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The Time Lord
quote:
son güncellemeleri yaptın mı
Telefon eşimin aksam birde onu deniyim tam olarak nerden yapiliyor
Ayarlar - Hakkında - Sistem güncellemeleri -
Arkadaşım galiba bataryasında sorun var bence garanti servisiyle iletişime geç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X