Şimdi Ara

Şarjdayken arama geldiğinde ekran açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telin markası htc desire c. cihaz şarj olurken arama geldiğinde normal bir şekilde çalıyor ama uyku modundan çıkmıyor, ekran hala kapalı kalıyor?

• aynı sorun nişanlımın telefonundada var htc desire c ne yaptınız dostum düzeltebildinizmi düzelttiyseniz bana da söylermisiniz yazılımsal problemmi acaba tel şarzayken gelen cağrılara cevap veremıyor ekran karanlık oluyor :(
  • Başka bir şarj cihazı denediniz mi ??
  • sorun çözüldü usb bağlantı ayarlarındaymış problem.
  • biraz daha acarmısınız usb bağlantı ayarı derken ne yapmamız gerekıyor akıllı telefon kullanan acemi biri olarak soruyorum :)
  • tel arkadaşımındı dediğine göre teli pc ye bağlayınca usb ayarlarından "yalnızca şarj et", "disk sürücüsü" gibi seçenekler çıkıyor. bunu değiştirince sorun düzelmiş. yalnızca şarj et yapmış galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

tel arkadaşımındı dediğine göre teli pc ye bağlayınca usb ayarlarından "yalnızca şarj et", "disk sürücüsü" gibi seçenekler çıkıyor. bunu değiştirince sorun düzelmiş. yalnızca şarj et yapmış galiba.

+1 mantıklı bir çözüm yolu. deneyerek bulunmuş, iyi de olmuş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konuyla ilgili htc'ye mail attım. gelen cevap şu şekilde:

"Sorunuz ile ilgili olarak, orjinal sarja takarak deneyiniz, eger orjinal sarjda bu sorunlarla karsilasiyorsaniz USB kablosu ile bilgisyara baglanarak deneyiniz, eger ayni sorunlar devam ediyorsa, cihazinizda bazi islemleri uygulamanizi rica edicem.
    Ilk once, cihazinizin bataryasini cikartip takarak resetlemenizi rica ederiz.Cihazinizi guvenli modda kullanmanizi rica ederiz ,guvenli mod icin:Telefon acik iken batarya cikarip 5 saniye sonra tekrar takiniz. Telefonunuzu normal bir sekilde aciniz. Telefonunuzun ekraninda HTC LOGO’sunu gordugunuz takdirde telefonun yan panelinde bulunan SES KISMA tusuna telefon titreyene kadar basili tutunuz. Ekranin sol alt kosesinde GUVENLI MOD yazisini goreceksiniz.
    Guvenli modda sorun devam etmiyorsa Marketten herhangi bir uygulama indirdiyseniz kaldirmaniz gerekir.
    Normal moda donmek icin Telefon batarya cikarip 5 saniye sonra tekrar takiniz. Telefonunuzu normal bir sekilde aciniz.
    -sorunuz hala devam edersi,cihazinizi fabrika ayarlarina dondurmenizi oneririz.Fabrika ayarlarina donerken tum kisisel bilgileriniz silinecektir.Fabrika ayarlarina donmeden,lutfen kisilse bilgilerinizi SD kartiniza veya PC’ze aktariniz.

1-Pili çıkarın, birkaç saniye bekleyip pili tekrar takın
    2-Cihaz kapaliyken SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini basılı tutup, GÜÇ düğmesine kısa süreyle basın.
    3-Üç Android resmi bulunan ekranın görünmesini bekleyin ve SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesini bırakın.
    4-FABRİKA AYARLARINA SIFIRLAMA(Factory Reset/Clear Storage) öğesini seçmek için SES DÜZEYİ AŞAĞI düğmesine, ardından da GÜÇ düğmesine basın.
    - Eger sorun sarj aletindeyse, kutu icinde bulunan tum aksesuarlarin 1 senelik garantisi bulunmaktadir. Bu konuda size yardim edebilmemiz icin bize IMEI yada Seri Numaranizi gonderin lutfen . IMEI Numaranizi ogrenmek icin *#06# yazarak telefonunuzdan ogrenebilirsiniz.

ben daha denemedim, eve gidince deneyeceğim bunları. bi deneyin bakalım düzelecek mi.

• aynı sorun bende de vardı ben de "ayarlar'dan geliştirici seçenekleri uyanık kal seçeğini işaretledim böylece şarj olurken uyku moduna girmiyor sorun çözüldü
  • Konu epey eski ama belki hala sorunu olan varsa,ekran ışığını otomatiğe alınca açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.