Şimdi Ara

Şarjı İyi Dayanan Android Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GM Discovery'im şarj konusunda beni iyice üzmeye başladı henüz alalı iki yıl olmadı ama yenilemek istiyorum. Benim için en önemli konu şarj süresi. Oyun oynamam, kamera benim için çok önemli değil. Sadece şarj süresi gerçekten tatmin etsin istiyorum. Bir de ısınma olmazsa tam istediğim gibi olur. Nette çok gezinirim, forum, sözlük, haber okurum. Sosyal ağlarda vakit geçiririm. Son isteğim de konuşurken ahizeden karşı tarafının sesinin gür gelmesi. Kulağım ağır işitiyor. Discovery bu konuda beni zorluyor iyice kulağıma bastırmak zorunda kalıyorum telefonu.

Sony ve samsung istemiyorum. Samsung herkeste var. Sony de etrafımda ne kadar gıcık olduğum insan varsa onlar kullanıyor arayüzü hoşuma gitmiyor. Gereksiz bir önyargı oluştu bende. Aklım LG, Huawei ve HTC'de. Fiyat aralığım 900'den eğer değecekse 1600'e kadar çıkar.

1) Huawei Ascend G7
    Şarjı iyi deniliyor 3000 mah pile 720p ekran var diye olsa gerek. Dikkatimi çekti panel sıkıntısından söz ediliyor. Burada kipada teşhirde inceledim boe panel olmasına rağmen arkadaşımın samsung s4 ünden daha parlaktı ekranı. Ve telefon bana yakışıklı geldi beğendim. 5.1.1 de kalacak olması sorun mu bilmiyorum.

2) LG G Flex 2
    Pek kimsede yok dikkat çekici bir model. Bu da çok hoşuma gitti. Yalnız kliksa vs gibi sitelerde fiyat 1400-1500 iken operatör bayilerinde fiyatı 2500 lira. Garanti için 1000 lira fark normal mi? Tahminimce android m de alır bu.

3) Huawei Mate 7
    Kocaman bir telefon inceleme imkanım olmadı.

4) HTC Desire 820
    Bir arkadaşım yeni satın aldı pilden memnun kaldı. Ama kağıt üzerinde diğerlerinden düşük. Android M alacağı açıklandı.

Bu alternatifleri çıkarabildim. Bana ne tavsye edebilirsiniz arkadaşlar? Bunların dışında da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg g2 olabilir
    (ya da sony z3c olabilir eğer düşünürsen)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer wp düşünürsen lumia 1520 öneririm batarya performansı çok iyi android olarak lg g flex ya da g2 öneririm
  • Mythralioz22 M kullanıcısına yanıt
    g2 yada g3 almaya çalış
  • G3 e sakın bulaşma. Şarj konusunda şuan bir numara Motorola droid turbodur. Şiddetle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: DROID RAZR

G3 e sakın bulaşma. Şarj konusunda şuan bir numara Motorola droid turbodur. Şiddetle tavsiye ederim

Ülkemizde satışı var mı ki hocam bu modelin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Eğer wp düşünürsen lumia 1520 öneririm batarya performansı çok iyi android olarak lg g flex ya da g2 öneririm

g flex mi g flex 2 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mythralioz22

quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Eğer wp düşünürsen lumia 1520 öneririm batarya performansı çok iyi android olarak lg g flex ya da g2 öneririm

g flex mi g flex 2 mi?

g flex bataryada g2 den biraz daha iyi yalnız g flex hd ekran
  • batarya olarak g2 çok iyi
  • Mythralioz22 M kullanıcısına yanıt
    huweiler den ikisiide şarj konusunda çok başarılı telefonlardır ikisinden birini alabilirsin
  • Z3 compact iyidir. Büyük ekran diyorsan note 4 de fena değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mythralioz22

quote:

Orijinalden alıntı: DROID RAZR

G3 e sakın bulaşma. Şarj konusunda şuan bir numara Motorola droid turbodur. Şiddetle tavsiye ederim

Ülkemizde satışı var mı ki hocam bu modelin?

Maalesef yok fakat yurt dışından temin edebilirseniz kesinlikle pişman etmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.