Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. S3 mini telefonum var alalı 6 ay bile olmadı çok güzel kullanışlı bir telefon fakat her akıllı telefonda olduğu gibi bu telefonunda şarjı oldukça az gidiyor ben sıkıldım artık gün sonunda şarjımın %20lerde olduğunu görmekten ayrıca cebimde çok büyük bir yer kaplıyor ve sürekli bir "aman çizilmesin" korkusu var o yüzden mümkün olduğunda ufak kibar eni-boyu-derinliği az şarjıda oldukça uzun giden bir telefon arıyorum. Nokia 105 diye bir şey gördüm fakat satın alacak bir yer bulamadım. Bana bu koşullarda telefon önerirseniz oldukça memnun kalırım :)
sadece pil olarak yola çıkarsak,pil teknolojilerinde philips öncüdür.Xenium pil teknolojisi rakiplerinden ayırır,Philps ürünlerine bakınız.
Çok teşekkür ederim peki hangi modelini önerirsiniz en kibar modeli hangisidir ve nereden alabilirim? Bir mağazadan mı yoksa internet sitelerinden mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme