Şimdi Ara

şarjın aniden düşme problemi? ve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın işi vardı hattını takması gerekiyordu. Onun için telefonu kapattım hattı değiştirip tekrar açtim. Telefonu normal olarak kapattım. yani güç düğmesine basılı tuttum kapat dedim. Ekran karardıktan sonra titreyene kadar bekledm sonra bataryayı çıkardım. Pat diye sökmedim. Kapatmadan öbce %58 di açınca %28 e düştü. Bunu daha önce de bir kere yapmıştı. Sizce neden olmuş olabilir?

Bir diğer konu da 100den 70-80 lere kadar çok hızlı düşüyor fakat %1 e geldiğinde neydeyse 2saat oyun oynayabiliyorum. Bataryada mı bi düzensizlik var yazılımsal olarak mı bir sorun var çözemedim.

Sonuncu sorun da şarj girişi. İnternetteki yorumları okudum. Merak ettiğim konu discovery bataryasi ile uyumlu harici şarj cihazı nereden bulabilirim? Yedek batarya alıcam birini kullanırken diğeri şarjda olacak bittiği zaman değiştiricrm. Böylece şarj soketini kullanmamış olcam. Sorun şarj soketinin bozulması değil ona baklı olarak olası elektrik kaçaklarını ve bu yüzden oluşabilecek sorunları engellemek. Böyle bir alet var mı istanbulda nerde bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• batarya yüzdesinin aniden düşmesi tamamen yazılımsal bi sorun. Yani gösterge batarya gücünü düzgün ölçemiyor. Benim telefonda da çok kez oldu aynı sorun..

Harici batarya şarj cihazı olarak universal tip cihazlardan alabilirsin Bunların pinlerini istediğin gibi kaydırabildiğin için tüm bataryalara uyum sağlıyolar
    Örnek olarak göstermek gerekirsehttp://www.sanalpazar.com/Platoon-Pl-9044-Universal-Batarya-Sarj-Cihazi-Aleti__isp7496602#imgd
  • Ben de bir de 3500mah harici şarj cihazı var direk pirizden değilde ara kablo kullanarak şarj edebileceğim bir ürün arıyorum. Yani bir seyahate çıktım diyelim 3500mah lık bataryayı doldurcam dışarda ilk bataryanın şarjı bittiğinde 3500lük ile ilk bataryayı doldurcam bu sırada ikinci bataryayı kullanıcam. Bu işlemi iki defa tekrarladığımda 1800+1800 olarak iki batarya şarj edecek yani toplamda 4bataryalık bi kullanımım olacak. Aktif kullanımda 12 saat gittiğini varsayarsak 48 saat aralıksız telefon kullanabileceğim. 48 saat aralıksız telefon kullanamayacağıma göre bu işlem beni en az 3-3.5 gün götürecek. Bu da şarj düşünmeden haftasonunu atlatmak demek :) bu tarz bir ürün var mı aklınızda? Mikro usb giriş ile batarya şarj edebilen bir cihaz. Universal bir cihaz tabiki daha çok işime yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dawnby D kullanıcısına yanıt
    senin istediğin şey powerbank sanırım.

http://www.ticaretgroup.com/asp/product/1195/Tasinabilir-Sarj-Cihazi-Powerbank-12-000-mah-
  • Yok bundan var zaten. Usb çıkışı prize dönüştüren bi aparat arıyorum :) batarya şarj edici buldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawnby

Bir arkadaşımın işi vardı hattını takması gerekiyordu. Onun için telefonu kapattım hattı değiştirip tekrar açtim. Telefonu normal olarak kapattım. yani güç düğmesine basılı tuttum kapat dedim. Ekran karardıktan sonra titreyene kadar bekledm sonra bataryayı çıkardım. Pat diye sökmedim. Kapatmadan öbce %58 di açınca %28 e düştü. Bunu daha önce de bir kere yapmıştı. Sizce neden olmuş olabilir?

Bir diğer konu da 100den 70-80 lere kadar çok hızlı düşüyor fakat %1 e geldiğinde neydeyse 2saat oyun oynayabiliyorum. Bataryada mı bi düzensizlik var yazılımsal olarak mı bir sorun var çözemedim.

Sonuncu sorun da şarj girişi. İnternetteki yorumları okudum. Merak ettiğim konu discovery bataryasi ile uyumlu harici şarj cihazı nereden bulabilirim? Yedek batarya alıcam birini kullanırken diğeri şarjda olacak bittiği zaman değiştiricrm. Böylece şarj soketini kullanmamış olcam. Sorun şarj soketinin bozulması değil ona baklı olarak olası elektrik kaçaklarını ve bu yüzden oluşabilecek sorunları engellemek. Böyle bir alet var mı istanbulda nerde bulabilirim

"Bir diğer konu da 100den 70-80 lere kadar çok hızlı düşüyor fakat %1 e geldiğinde neydeyse 2saat oyun oynayabiliyorum-"

Demişsin hocam aynı sorun bende var sen halledebildin mi acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.