< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (107. sayfa)
-
-
+1
Ben de aynı arayıştayım. Bosch BCS711XXL bakıyordum ama mağazada göremedim hiç yakından ağırlık vs incelemek için. Birkaç yorum üstte bir arkadaş 7 serisinin sorunlu olduğunu söyledi.
Anneme XC8049 aldım aslında birkaç ay önce, onun da borusunda kırılma sorunu çok oluyormuş, yoksa çekişi falan güzel. Ben de hem boru sıkıntısı hem de katlanır model istediğimden Bosch bakıyorum ama olumsuz deneyimler
kafamı karıştırıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsirobot artık eski Dyson bataryalarına yeniden hayat veriyor.
En eski V6 serilerinden başlamak üzere daha yüksek kapasiteli hücreler ve güncellenmiş bms kartları ile Dyson bataryanızı yeniletebilirsiniz.
Standart 2000mAh yerine 2900, 3200 ve 3500mAh kapasitesine çıkartabiliyoruz.
Detaylar için 05519899836 numaralı kurumsal hattımıza Whatsapp üzerinden yazabilirsiniz.
Saygılarımızla
-
Viaomi a11 var baktıklarım arasında nasıldır sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar
samsung ai 85 süpürge aldım forumdan edindiğim bilgiler ile gayet iyiydik. bu ara otomatik mod dışında mod seçtiğimizde tıkanıklığı kontrol et diye enerji kesiyor. neyden yapar yaşayan var mı bu konuyu.
saygılarımla
-
Bizde A9 u var hala kullaniyoruz 5 yil oldu herhalde batarya vs degistirmedik hala guzelce calisiyor tam perf neredeyse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ai 85 jet 85 den farklı mı acaba, yoksa aynı modelden mi bahsediyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya benim için kullanım süresi önemli, bu konuda da hiç tavsiye etmesem de black and decker güzeldi 36v modeli, ama çok sık arıza yapıyor kronik sorunu çok ve servis hizmeti berbat malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, dikey şarjlı süpürgelere bakmaktayım bu aralar bir tane edinmek istiyorum ancak piyasaya çok marka ve model çıkmış durumda. Ülkemizde garanti ve servis ağını düşündüğümden bosch, philips ve samsung modellerine daha meyilliyim. Dyson modellerine baktım ancak bütçeme en uygun model v8 o da hâlâ önerilebilir mi bilemiyorum. Bütçe olarak maksimum 13 bin bandına çıkabilirim sanırım. Evde kedi olduğu için koltuk ve halı performansı önemli. Değiştirilebilir batarya sebebiyle bosch unlimited 7 versiyonunu düşünmekteyim ancak tavsiyelerinize açığım. İncelediğim modeller arasında boch unlimited 7, bosch unlimited 8, dyson v8, dyson v11samsung jet 75, samsung jet 85 ve philips aqua 8000 var. Bunlardan bazıları bütçeme uymuyor. Sizlerin de bu fiyat bandında muadil ürünler veya bu ürünlerin arasından tavsiyelerinize açığım.
Aradıklarıma gelince ise evde kedi olduğu için koltuk performansı önemli, çekiş gücü de aynı şekilde. Batarya performansının da nispeten iyi olmasını bekliyorum. Forumda konulara baktım ancak bazıları eski olduğu için çok net bilgiye erişemedim. Diğer platformlarda da inceleme ve daha önemlisi kıyaslama videolarını bulamadım. Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhabalar, bosch marka dikey süpürge almayı düşünüyorum. Etrafımda unlimited 6 serisi kullanan var memnun. Mediamarkt ve internete bakınca 7 ve 8 serilerinin bir sürü varyasyonu mevcut. Neye göre tercih etmeliyim, hangisini tercih etmeliyim kafam çok karışık. Yardımcı olabilecek varsa fikirlere açığım.
6 serisinin fiyatı uygun (9 bin) ancak şarj olma süresi ve kullanım süresi çok kısa. 7 serisinin 2 bataryalı veya ekstra başlıklı versiyonları mevcut ancak onun da bataryası 6 serisiyle aynı. 8 serisinde daha büyük batarya var, mediamarkt personeli hızlı şarj özelliği ve 1 saate yakın kullanım süresi olduğunu söylemişti. Açıkçası 7 ve 8 serisi arasında pek fiyat farkı yok ikisi de 11-12 bin bandında internette.
Alman kalitesi, motor garantisi, önceki kullanım memnuniyetimiz ve servis bulunabilirliği konusunda Bosch markası önceliğimiz. Şimdiden vakit ayırıp fikir belirtenlere teşekkür ederim.
-
Hocam unlimited 8 15k civarı diye biliyorum. Ben de yakın zamanda alma arefesindeyim bi türlü karar veremiyorum. 15-16k bandında batarya motor ve parça tedariğinde sıkıntı yaşamayacağım bi ürün arıyorum. Bosch mağazasına gidiyorum limited 7 ve 8 var sadece dikey süpürgelerden ama onların da bataryaları takılı değil. Bu nasıl bi saçmalık anlamadım. Çekiş gücünü görmek istiyorum diyorum batarya depoda diyor bu nasıl bi saçmalık kafayı yiyeceğim. Mediamarkta gidiyorum orda da hangi cihaza bakarsan bak sana arnica öneriyorlar. Prim mi veriyorlar nedir anlamadım. Marmara forumda da aynı forum İstanbul’da da aynı MediaMarkt personelleri direk arnica satma peşinde herkese. Valla ne alacağım bilmiyorum. En sonunda evde ne kadar halı varsa çöpe atıp hergün mop yapacam 😀
Hocam unlimited 8 serisinin BSS825FRSH model kodlu olanı muadil sitelerde 12 bin civarında, toz haznesinin az da olsa büyük olması ve bataryasının hızlı şarj özelliğinin olması cazip ancak birkaç yerde bataryasının büyük olmasından kaynaklı ağır olduğunu okudum. Henüz mağazaya gidip bizzat deneme şansım olmadı. Ancak 8, 7'den üstündür düz mantığıyla ve 7 serisindeki katlanma yerinin kırılma şikayetinden ötürü 8'e daha yakınım. Mediamarkt çalışanı 25 temmuz civarı üründe kampanya olduğunu ve 11 bine satıldığını söylediği için belki tekrar düşer diye beklemedeyim.
-
Bahsettiğin model şubede güncel olarak satışı olan model değil bildiğim kadarıyla. Şubelerde satışta olan unlimited 8 gen 2 BBS8214 modeli. Sanırım senin bahsettiğin eski model.
bu arada ben de bbs8214 alacağım büyük ihtimalle
Dyson v8 ile bosch unlimeted 7 arasinda kaldim. 2+1 ev 80 mt kare. Sizce hangisi almaliyim ?
An itibariyle Bosch unlimited 8 gen 2 siparişi oluşturdum bakalım. İnşallah pişman olmayız
Arkadaşlar samsung jet 85 de yedek pil kampanyası var bilginiz olsun trendyol da da var, samsung shopta da
Link var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung VS20C8524TB/TR Jet 85 Dikey Şarjlı Süpürge
https://www.hepsiburada.com/samsung-vs20c8524tbtr-jet-85-dikey-arjli-sprge-p-HBCV00004VOIOV?ftid=ovylwqtlecrtmdfj&url_src=ios-product-detail
11.399 tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mediamarktBOSCH BSS825FRSH Hızlı Şarjlı Süpürge Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bosch-bss825frsh-hizli-sarjli-supurge-1235578.html
-
jet85 aldim cok memnunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X